Kako podaljšati vašo poletno zagorelost?

21.12.2021 | Nega in zdravje


Stopite v jesen lepo zagoreli!

Nismo želeli, da se to zgodi, a se je – poletje se počasi poslavlja. A tudi, če poletne obleke zamenjajo z udobnimi jesenskimi puloverji, ni razloga, da bi se poslovili tudi od poletne zagorelosti. Na srečo vemo kaj storiti, da ostanemo zagoreli še dolgo v jesen.

Uporabljajte kremo za sončenje

Uporaba kreme za sončenje bo preprečila morebitne sončne opekline, ki povzročajo luščenje kože. Če poskušate ohraniti svoj poletni sijaj skozi vse leto, se boste  želeli temu najbrž izogniti za vsako ceno.

Prhajte se s hladno vodo

Tudi vroče kopeli in prhe lahko povzročijo hitrejše luščenje kože. Pazite na nizko temperaturo vode – vaša koža vam bo hvaležna za to.

Enkrat na teden uporabljajte piling

Ko se vaša koža posuši, se bo začela luščiti in porjavelost bo počasi izginila. Da bi to preprečili poskrbite, da bo koža stalno navlažena. Prav tako se poslužujte pilinga, da se znebite odmrlih kožnih celic, zaradi katerih je lahko vaša porjavelost videti dolgočasna (priporočam BYROKKO Coffe Scrub). Vendar to storite zelo previdno, da ne boste odstranili svoje porjavelosti.

Olje za telo

Tukaj je majhen trik:  dobro olje za porjavitev (npr. BYROKKO Shine Bronze) o vaši zagoreli koži dodal sijaj in jo hkrati negoval tako, da bo porjavelost trajala dlje. Nanesite ga na telo po prhanju ali, ko greste ven tudi, če kože ne kažete več. Počutili se boste kot prava boginja!

Pametna hrana

Poiščite beta-karoten v živilih: to je kemična spojina, ki vsebuje rdeče-oranžni pigment, zaradi katerega je vaša koža videti temnejša, če jeste veliko teh živil. Nekateri dobri viri beta-karotena so korenje, sladki krompir, zimska buča, špinača, ohrovt in sadje kot so dinja in marelice.

Pijte dovolj vode

Ne samo, da je pitna voda zdrava za vaše telo, ampak tudi podaljša vaš porjavelost. Držite se približno dveh litrov na dan – vaša koža bo bolj napeta in gladka.

Postopna lažna porjavelost

Nenazadnje: vaša poletna porjavelost lahko traja večno z malo pomoči prijatelja, dobro samoporjavitveno kremo ali peno – kot je BYROKKO Tan Mousse. Izdelki za samoporjavitev delajo čudeže, ko že imate naravno porjavelost! V idealnem primeru ga nanesite enkrat na teden, da povečate svojo naravno barvo. Če želite poudariti zagorelost, nosite oblačila svetlih tonov, še posebej bela.

O PODJETJU
Logo

Our skin and hair products are made with 100% natural ingredients and packed into practical packaging. Our products will make you feel and look good.

Preserje pri Radomljah, Pelechova cesta 11
1235 Radomlje
Slovenija


Ostale objave

Nega in zdravje

10.03.2021

Kolagen

Vse kar morate vedeti o kolagenu Koliko kolagena bi morali vzeti na dan? Kolagen je ena izmed primarnih beljakovin v telesu. Sestavljen je iz aminokislinskih verig in je pomemben del strukturnih komponent in vezivnega tkiva, kot so koža, tetive, mišice, vezi in ožilje, pa tudi deli oči in zob. Kolagen pomaga tudi pri strjevanju krvi, … Continued

Preberi več >

Nega in zdravje

20.01.2022

Zanimiva dejstva o TV industriji

S prihodom še enega vala koronavirusa se večina ljudi srečuje z dolgo hladno zimo, ki jih preživijo v zaprtih prostorih. Vendar pa obstaja nekaj svetlih točk, vključno z dodatnim časom, ki ga lahko porabimo za najljubše hobije, kot so ustvarjanje, telovadba, branje in seveda gledanje televizije. TV tehnologija je obstajala pred komercialnim radiom Medtem, ko … Continued

Preberi več >