Kako podaljšati vašo poletno zagorelost?

21.12.2021 | Nega in zdravje


Stopite v jesen lepo zagoreli!

Nismo želeli, da se to zgodi, a se je – poletje se počasi poslavlja. A tudi, če poletne obleke zamenjajo z udobnimi jesenskimi puloverji, ni razloga, da bi se poslovili tudi od poletne zagorelosti. Na srečo vemo kaj storiti, da ostanemo zagoreli še dolgo v jesen.

Uporabljajte kremo za sončenje

Uporaba kreme za sončenje bo preprečila morebitne sončne opekline, ki povzročajo luščenje kože. Če poskušate ohraniti svoj poletni sijaj skozi vse leto, se boste  želeli temu najbrž izogniti za vsako ceno.

Prhajte se s hladno vodo

Tudi vroče kopeli in prhe lahko povzročijo hitrejše luščenje kože. Pazite na nizko temperaturo vode – vaša koža vam bo hvaležna za to.

Enkrat na teden uporabljajte piling

Ko se vaša koža posuši, se bo začela luščiti in porjavelost bo počasi izginila. Da bi to preprečili poskrbite, da bo koža stalno navlažena. Prav tako se poslužujte pilinga, da se znebite odmrlih kožnih celic, zaradi katerih je lahko vaša porjavelost videti dolgočasna (priporočam BYROKKO Coffe Scrub). Vendar to storite zelo previdno, da ne boste odstranili svoje porjavelosti.

Olje za telo

Tukaj je majhen trik:  dobro olje za porjavitev (npr. BYROKKO Shine Bronze) o vaši zagoreli koži dodal sijaj in jo hkrati negoval tako, da bo porjavelost trajala dlje. Nanesite ga na telo po prhanju ali, ko greste ven tudi, če kože ne kažete več. Počutili se boste kot prava boginja!

Pametna hrana

Poiščite beta-karoten v živilih: to je kemična spojina, ki vsebuje rdeče-oranžni pigment, zaradi katerega je vaša koža videti temnejša, če jeste veliko teh živil. Nekateri dobri viri beta-karotena so korenje, sladki krompir, zimska buča, špinača, ohrovt in sadje kot so dinja in marelice.

Pijte dovolj vode

Ne samo, da je pitna voda zdrava za vaše telo, ampak tudi podaljša vaš porjavelost. Držite se približno dveh litrov na dan – vaša koža bo bolj napeta in gladka.

Postopna lažna porjavelost

Nenazadnje: vaša poletna porjavelost lahko traja večno z malo pomoči prijatelja, dobro samoporjavitveno kremo ali peno – kot je BYROKKO Tan Mousse. Izdelki za samoporjavitev delajo čudeže, ko že imate naravno porjavelost! V idealnem primeru ga nanesite enkrat na teden, da povečate svojo naravno barvo. Če želite poudariti zagorelost, nosite oblačila svetlih tonov, še posebej bela.

O PODJETJU
Logo

Our skin and hair products are made with 100% natural ingredients and packed into practical packaging. Our products will make you feel and look good.

Preserje pri Radomljah, Pelechova cesta 11
1235 Radomlje
Slovenija


Ostale objave

Nega in zdravje

13.12.2023

Izrastek Živčne Celice

Izrastek živčne celice igra ključno vlogo v delovanju našega živčnega sistema. Izrastki živčnih celic, znani tudi kot nevriti, so osnovni gradniki živčnega sistema. Njihova primarna funkcija je prenašanje informacij od nevrona do nevrona, s čimer omogočajo kompleksne funkcije, kot so mišljenje, učenje in čutenje. Bistvene Značilnosti Izrastkov Živčnih Celic Izrastki živčnih celic so sestavljeni iz … Continued

Preberi več >

Nega in zdravje

28.10.2021

Joga – koristi zunaj joga podlage

Joga, starodavna praksa in meditacija, je v današnji zaposleni družbi vse bolj priljubljena. Za mnoge ljudi joga pomeni umik od njihovega kaotičnega in zasedenega življenja.  Joga prinaša številne druge duševne in telesne koristi.   Vrste joge Obstaja veliko vrst joge. Hatha (kombinacija številnih stilov) je eden najbolj priljubljenih stilov. Je bolj fizična vrsta joge in … Continued

Preberi več >