Kako podaljšati vašo poletno zagorelost?

21.12.2021 | Nega in zdravje


Stopite v jesen lepo zagoreli!

Nismo želeli, da se to zgodi, a se je – poletje se počasi poslavlja. A tudi, če poletne obleke zamenjajo z udobnimi jesenskimi puloverji, ni razloga, da bi se poslovili tudi od poletne zagorelosti. Na srečo vemo kaj storiti, da ostanemo zagoreli še dolgo v jesen.

Uporabljajte kremo za sončenje

Uporaba kreme za sončenje bo preprečila morebitne sončne opekline, ki povzročajo luščenje kože. Če poskušate ohraniti svoj poletni sijaj skozi vse leto, se boste  želeli temu najbrž izogniti za vsako ceno.

Prhajte se s hladno vodo

Tudi vroče kopeli in prhe lahko povzročijo hitrejše luščenje kože. Pazite na nizko temperaturo vode – vaša koža vam bo hvaležna za to.

Enkrat na teden uporabljajte piling

Ko se vaša koža posuši, se bo začela luščiti in porjavelost bo počasi izginila. Da bi to preprečili poskrbite, da bo koža stalno navlažena. Prav tako se poslužujte pilinga, da se znebite odmrlih kožnih celic, zaradi katerih je lahko vaša porjavelost videti dolgočasna (priporočam BYROKKO Coffe Scrub). Vendar to storite zelo previdno, da ne boste odstranili svoje porjavelosti.

Olje za telo

Tukaj je majhen trik:  dobro olje za porjavitev (npr. BYROKKO Shine Bronze) o vaši zagoreli koži dodal sijaj in jo hkrati negoval tako, da bo porjavelost trajala dlje. Nanesite ga na telo po prhanju ali, ko greste ven tudi, če kože ne kažete več. Počutili se boste kot prava boginja!

Pametna hrana

Poiščite beta-karoten v živilih: to je kemična spojina, ki vsebuje rdeče-oranžni pigment, zaradi katerega je vaša koža videti temnejša, če jeste veliko teh živil. Nekateri dobri viri beta-karotena so korenje, sladki krompir, zimska buča, špinača, ohrovt in sadje kot so dinja in marelice.

Pijte dovolj vode

Ne samo, da je pitna voda zdrava za vaše telo, ampak tudi podaljša vaš porjavelost. Držite se približno dveh litrov na dan – vaša koža bo bolj napeta in gladka.

Postopna lažna porjavelost

Nenazadnje: vaša poletna porjavelost lahko traja večno z malo pomoči prijatelja, dobro samoporjavitveno kremo ali peno – kot je BYROKKO Tan Mousse. Izdelki za samoporjavitev delajo čudeže, ko že imate naravno porjavelost! V idealnem primeru ga nanesite enkrat na teden, da povečate svojo naravno barvo. Če želite poudariti zagorelost, nosite oblačila svetlih tonov, še posebej bela.

O PODJETJU
Logo

Our skin and hair products are made with 100% natural ingredients and packed into practical packaging. Our products will make you feel and look good.

Preserje pri Radomljah, Pelechova cesta 11
1235 Radomlje
Slovenija


Ostale objave

Nega in zdravje

09.12.2021

Collagen Beauty Gel

Collagen Beauty gel vsebuje patentirano obliko visoko kakovostnega govejega kolagena Verisol®, vitamin C in druge pomembne vitamine za kožo, nohte in lase. C vitamin ima zelo pomembno vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože. Kolagen Verisol® je govejega izvora in se v telesu odlično absorbira ter ima posebno aminokislinsko sestavo. Zakaj ne bi imela … Continued

Preberi več >

Nega in zdravje

22.12.2020

Delo v pisarni

3 triki za varno delo v pisarni Očitno bomo vedno več časa preživeli za pisarniško mizo, bodisi v službenih prostorih ali doma. Pa ste poskrbeli, da bo administrativno delo za vas prijetna in zdrava izkušnja? Preberite 3 uporabne nasvete!   Držimo telo v nevtralnem položaju Vzravnajte vrat in držite zapestja v naravnem položaju. Ob nepravilni … Continued

Preberi več >