Collagen gel

02.12.2021 | Nega in zdravje


Ljudje imajo vse več bolečin v sklepih in mišicah, ne glede na to ali so športniki ali starostniki.

Collagen Fit gel

Poskusite Collagen Fit gel, slovenski izdelek, ki je prehransko dopolnilo s kolagenom in vitamini, ki je odličen dodatek k prehrani za vse, ki redno obremenjujete svoje sklepe in mišice. Vnesite kolagen v svojo rutino že danes. Sklepi in mišice vam bodo hvaležni, vi pa se boste zagotovo počutili bolje.

Si želite lepše in mladostnejše kože brez gubic in drugih nepravilnosti ? Imate težave s tankimi lasmi ? So vaši nohti krhki in razcepljeni? Imamo rešitev: Collagen Beauty gel je slovensko prehransko dopolnilo s kolagenom in vitamini, ki bo poskrbelo, da bo vaša koža videti spet lepša in mladostnejša, vaši lasje bodo gostejši ter daljši, nohti pa trdnejši in nerazcepljeni. Ker lepota prihaja od znotraj.

Kolagen te bo zagotovo prepričal.

Collagen gel, slovensko prehransko dopolnilo s kolagenom in vitamini, za vse, ki imate bodisi bolečine v sklepih in mišicah ali pa si želite povrniti lep in mladostnejši videz svoje kože, izboljšati strukturo svojih las in nohtov.

Samo ena vrečka na dan, ki jo popijete kot sok vam bo izboljšala kvaliteto vašega življenja.

Vnesite kolagen v svojo dnevno rutino čim prej, saj vam bodo sklepi in mišice hvaležni. Prav tako bo vaša koža spet elastična in mladostnejša, vaši lasje gostejši in daljši, nohti pa trdnejši in nič več razcepljeni. Kolagen je čudežna beljakovina lepote, zato jo vključi v svojo rutino že danes.

Collagen gel je slovensko prehransko dopolnilo s kolagenom in vitamini, ki bi moral biti zagotovo del našega vsakdana. Collagen Fit gel je namenjen predvsem starostnikom, športnikom in osebam z bolečinami v sklepih in mišicah.  Collagen Beauty gel pa je namenjen vsem, ki imajo težave s kožo, lasmi, nohti oziroma si želijo izboljšati videz svoje kože, nohtov in las.

Collagen BEAUTY gel

  • pomaga izboljšati videz kože ter pripomore k ohranjanju lepe in gladke kože
  • pripomore k glajenju gub in upočasni njihov nastanek
  • pripomore k izboljšanju strukture las in nohtov
  • vsebuje patentirano obliko kolagena Verisol®, vitamin C in druge pomembne vitamine za kožo, nohte in lase

Collagen FIT gel

  • priporočljiv za športnike, starostnike in ljudi s težavami v sklepih
  • vsebuje patentirano obliko kolagena Fortigel®, vitamin C in druge pomembne vitamine
  • kolagen Fortigel® je beljakovina z nizko molekulsko maso in se v telesu izjemno dobro absorbira
O PODJETJU

Ostale objave

Nega in zdravje

08.07.2021

Daikin klime

Vroči dnevi so tukaj Vroči dnevi so tukaj, zato je sedaj zadnji čas za nakup klimatske naprave, ki bo poskrbela za ohladitev vaših bivanjskih prostorov. Da boste z nakupom zadovoljni, si odgovorite na dve bistveni vprašanji in sicer: »Katera klimatska naprava je za vaš objekt najbolj primerna?« in »Kateremu proizvajalcu boste zaupali, da je njegov … Continued

Preberi več >

Nega in zdravje

15.02.2022

Vnetje mehurja

To je pogosta težava pri mnogih ljudeh, tako pri ženskah kot tudi pri moških. Je težava, ki jo lahko hitro odpravimo če so manjši simtomi. Tudi preventivno lahko marsikaj naredimo sami doma in se izognemo težavam z vnetjem mehurja in sečil. Simptomi vnetja mehurja in sečil Vnetje mehurja se kaže v pogostem in pekočem odvajanju … Continued

Preberi več >