Električna kolesa CRUSSIS

07.07.2021 | Šport


Električna kolesa CRUSSIS postajajo vedno bolj prepoznavna blagovna znamka v Evropi. Prednost njihovih električnih koles je v edinstvenem barvnem dizajnu in trenutno najboljšem razmerju cena-kvaliteta-zmogljivost na trgu. CRUSSIS električna kolesa imajo namreč vgrajeno odlično opremo priznanih proizvajalcev sestavnih delov koles kot so Shimano, SRAM, Rock Shox in Tektro.

Električni pogoni

Na področju električnih pogonov lahko izbiramo različne motorje proizvajalcev Bafang, Bosch in Oli Sport. Tako lahko pri istem proizvajalcu CRUSSI preizkusimo delovanje različnih električnih motorjev in se odločimo za tistega, ki nam najbolj ustreza.

Li Ionske baterije

Električna kolesa CRUSSIS pa imajo še eno veliko prednost in to je možnost izbire Li ionskih baterij proizvajalcev Panasonic in Samsung z najširšim razponom kapacitete na trgu. Tako lahko izbirate Li Ionske baterije kapacitete 522Wh, 630Wh, 720Wh in celo 900 Wh. Na ta način lahko izberete električno kolo, ki vam omogoča vožnjo z različnimi možnostmi dosega s pomočjo električnega motorja.

E-Mepoganja

Največji zastopnik v Sloveniji za električna kolesa CRUSSIS je podjetje Center E-vozil d.o.o., ki pod sloganom E-Mepoganja nudi vrhunsko prodajno izkušnjo pri nakupu električnega kolesa. Svetovanje, ogled in testna vožnja so ključnega pomena pri odločitvi za nakup pravega električnega kolesa. Izkušeni serviser vam svetuje tudi pri nastavitvah okvirja in vam po želji prilagodi krmilo in sedež vključno z nastavitvami.

Za kolesarja je danes pomembna drža na električnem kolesu, ker se zaradi pomoči motorja prevozi bistveno več kilometrov in je udobje pri vožnji postal pomemben dejavnik za kolesarje. Električna kolesa so zelo primerna tudi za ljudi, ki so do sedaj malo kolesarili ali pa imajo razne poškodbe sklepov. V tem primeru je prodajni postopek še pomembnejši, saj zahteva prilagoditev glede na sposobnosti kolesarja.

Poleg tega pa vam v podjetju nudijo tudi uradni servis za električna kolesa CRUSSIS z rezervnimi deli in računalniškimi napravami, ki vam preverijo kapaciteto baterije in delovanje električnih motorjev Bafang. Rezultat našega dela je, da se kar 20-30% novih kupcev električnih koles oglasi v našem prodajnem salonu na osnovi priporočila zadovoljnih uporabnikov električnih koles CRUSSIS. Dober glas podjetja Center E-vozil d.o.o. in električnih koles CRUSSIS očitno seže v deveto vas.

O PODJETJU
Logo

Smo družinsko podjetje, ki se zaveda, da živimo v času hitrih sprememb. Ena od teh je tudi uporaba električnih motorjev na zelo različnih področjih. Odločili smo se, da naredimo v Sloveniji nov korak in odpremo prvo podjetje, ki se ukvarja s prodajo, najemom, predelavo in servisiranjem samo električnih lahkih vozil kot so električna kolesa, električni skiroji, predelava v električna kolesa ipd.

V Karlovce 31
1261 Ljubljana-Dobrunje
Slovenija


Ostale objave

Šport

19.03.2021

Omare

Izbira prave omare za vašo spalnico ni vedno enostavno opravili. Potrebno je upoštevati velikost in stil. Vsi si seveda želimo imeti funkcionalno in prostorno omaro, ki nam bo služila mnoga leta,  bo funkcionalna in imela dovolj prostora za shranjevanje. Pestra izbira Pri Akronu so na voljo v različnih modelih, slogih in velikostih. Omare Akron so … Continued

Preberi več >

Učenje jezikov v jezikovni šoli je primerno za vse starostne skupine in ponuja najhitrejšo pot do razširitve jezikovnega obzorja in samozavestnega govornega nastopa v tujem jeziku. Jezikovna šola Lingula izvaja jezikovne tečaje na različnih ravneh, ki potekajo po različnih programih, vendar vselej največji pomen pripisujejo (po)govoru. Na poti do večjezičnosti vam bo namreč največ koristi … Continued

Preberi več >