Električna kolesa CRUSSIS

07.07.2021 | Šport


Električna kolesa CRUSSIS postajajo vedno bolj prepoznavna blagovna znamka v Evropi. Prednost njihovih električnih koles je v edinstvenem barvnem dizajnu in trenutno najboljšem razmerju cena-kvaliteta-zmogljivost na trgu. CRUSSIS električna kolesa imajo namreč vgrajeno odlično opremo priznanih proizvajalcev sestavnih delov koles kot so Shimano, SRAM, Rock Shox in Tektro.

Električni pogoni

Na področju električnih pogonov lahko izbiramo različne motorje proizvajalcev Bafang, Bosch in Oli Sport. Tako lahko pri istem proizvajalcu CRUSSI preizkusimo delovanje različnih električnih motorjev in se odločimo za tistega, ki nam najbolj ustreza.

Li Ionske baterije

Električna kolesa CRUSSIS pa imajo še eno veliko prednost in to je možnost izbire Li ionskih baterij proizvajalcev Panasonic in Samsung z najširšim razponom kapacitete na trgu. Tako lahko izbirate Li Ionske baterije kapacitete 522Wh, 630Wh, 720Wh in celo 900 Wh. Na ta način lahko izberete električno kolo, ki vam omogoča vožnjo z različnimi možnostmi dosega s pomočjo električnega motorja.

E-Mepoganja

Največji zastopnik v Sloveniji za električna kolesa CRUSSIS je podjetje Center E-vozil d.o.o., ki pod sloganom E-Mepoganja nudi vrhunsko prodajno izkušnjo pri nakupu električnega kolesa. Svetovanje, ogled in testna vožnja so ključnega pomena pri odločitvi za nakup pravega električnega kolesa. Izkušeni serviser vam svetuje tudi pri nastavitvah okvirja in vam po želji prilagodi krmilo in sedež vključno z nastavitvami.

Za kolesarja je danes pomembna drža na električnem kolesu, ker se zaradi pomoči motorja prevozi bistveno več kilometrov in je udobje pri vožnji postal pomemben dejavnik za kolesarje. Električna kolesa so zelo primerna tudi za ljudi, ki so do sedaj malo kolesarili ali pa imajo razne poškodbe sklepov. V tem primeru je prodajni postopek še pomembnejši, saj zahteva prilagoditev glede na sposobnosti kolesarja.

Poleg tega pa vam v podjetju nudijo tudi uradni servis za električna kolesa CRUSSIS z rezervnimi deli in računalniškimi napravami, ki vam preverijo kapaciteto baterije in delovanje električnih motorjev Bafang. Rezultat našega dela je, da se kar 20-30% novih kupcev električnih koles oglasi v našem prodajnem salonu na osnovi priporočila zadovoljnih uporabnikov električnih koles CRUSSIS. Dober glas podjetja Center E-vozil d.o.o. in električnih koles CRUSSIS očitno seže v deveto vas.

O PODJETJU
Logo

Smo družinsko podjetje, ki se zaveda, da živimo v času hitrih sprememb. Ena od teh je tudi uporaba električnih motorjev na zelo različnih področjih. Odločili smo se, da naredimo v Sloveniji nov korak in odpremo prvo podjetje, ki se ukvarja s prodajo, najemom, predelavo in servisiranjem samo električnih lahkih vozil kot so električna kolesa, električni skiroji, predelava v električna kolesa ipd.

V Karlovce 31
1261 Ljubljana-Dobrunje
Slovenija


Ostale objave

Šport

26.10.2021

Enaa spletna trgovina

Spletna trgovina Enaa.com je vodilna spletna trgovina v Sloveniji z največjo ponudbo izdelkov za vse potrebe, tako potrošnikov kot podjetij. Razdeljena je v kar 17 oddelkov in ima objavljenih več kot 400.000 ponudb. Kot prva slovenska spletna trgovina uspešno posluje že od leta 1999, leta 2008 pa je prejela zlato nagrado Naj e-podjetje, ki jo … Continued

Preberi več >

Šport

20.08.2022

Zložljivo električno kolo

Zložljivo električno kolo   Že kar nekaj časa sem se spogledovala z nakupom električnega kolesa. Z družino veliko potujemo oziroma vsaj poleti čim več časa preživimo na morju, zato sem iskala tudi kolo, ki bi bilo primerno, da gre na potovanje z nami, ne zavzame veliko prostora in je enostavno za prenašanje naokoli. Električna kolesa … Continued

Preberi več >