Kolagen Shot

09.07.2021 | Nega in zdravje


Kolagen shot je visoko koncentrirano prehransko dopolnilo. Vsebuje 500mg ribjega kolagena, 1500 mg MSMja, 30 mg hialuronske kisline, 150 μg biotina, vitamina C in B6 ter cink. Verjetno vam samo naštete sestavine ne povejo veliko o izdelku vendar močno pripomorejo k učinku le tega.

Učinki kolagena

 Kolagen shot namreč vsebuje ribji kolagen s širokim spektrom velikosti molekul peptidov. To omogoča odlično absorpcijo kolagena, kjer ga telo najbolj potrebuje. Telo kolagen sicer proizvaja samo, vendar le do določene starosti.

Po 25. letu namreč proizvodnja kolagena začne upadati, za približno 1,5% na leto. Z rednim uživanjem kolagena pripomoremo k ohranjanju mladostnega videza kože in lepših las. Ugodno vplivamo tudi na stanje nohtov in gibljivost sklepov.

Sestavine

Ostale aktivne učinkovine k temu dodatno pripomorejo. Hialuronska kislina je odlična vlažilna snov, ki napolni prostor med kolagenskimi vlakni. Posledično je naša koža bolj gladka, mehka in ima manj gub. Vitamin C prav tako nepogrešljiv, saj ima vlogo pri nastajanju kolagena. Biotin in cink pa prispevata k ohranjanju zdrave kože, las in nohtov.

Za koga je primeren?

Izdelek je primeren za vse po 20.letu starosti, sploh za najstnike, ki se borijo z aknasto kožo ter ljudi, ki imajo težave s sklepi. Prav tako ne vsebuje glutena in laktoze in je primeren tudi za ljudi z alergijami.

O PODJETJU
Logo

Izdelujemo kozmetiko iz naravnih, negovalnih sestavin za skrbno nego celega telesa.


Ostale objave

Nega in zdravje

18.11.2021

Barvni kontrasti v kuhinji Dankuchen

Pozabite na dolgočasne barvne kombinacije, ki se jih boste kmalu naveličali. Drznite si v svoj dom, predvsem pa v kuhinjo, prinesti barvne kontraste. Ti poživijo dom in polepšajo vsak dan, preživet med štirimi stenami. Danküchen kuhinja Danküchen kuhinja, model Living je ena izmed tistih, s katero bo vaš dom vse prej kot dolgočasen. S kombinacijo … Continued

Preberi več >

Nega in zdravje

11.08.2021

Učenje nemščine za začetnike

Za izobraževanje in nadgrajevanje znanja ni nikoli prepozno. Učenje nemščine je izjemna naložba, saj nam dobro znanje tega jezika odpira številna vrata v svet. Nemščina nam lahko služi kot odlična odskočna deska v zasebnem in službenem življenju. Zgodnje učenje nemščine po govorni metodi in resnična izpostavljenost jeziku sta pravi način, da lahko spregovorimo kot materni … Continued

Preberi več >