Kolagen Shot

09.07.2021 | Nega in zdravje


Kolagen shot je visoko koncentrirano prehransko dopolnilo. Vsebuje 500mg ribjega kolagena, 1500 mg MSMja, 30 mg hialuronske kisline, 150 μg biotina, vitamina C in B6 ter cink. Verjetno vam samo naštete sestavine ne povejo veliko o izdelku vendar močno pripomorejo k učinku le tega.

Učinki kolagena

 Kolagen shot namreč vsebuje ribji kolagen s širokim spektrom velikosti molekul peptidov. To omogoča odlično absorpcijo kolagena, kjer ga telo najbolj potrebuje. Telo kolagen sicer proizvaja samo, vendar le do določene starosti.

Po 25. letu namreč proizvodnja kolagena začne upadati, za približno 1,5% na leto. Z rednim uživanjem kolagena pripomoremo k ohranjanju mladostnega videza kože in lepših las. Ugodno vplivamo tudi na stanje nohtov in gibljivost sklepov.

Sestavine

Ostale aktivne učinkovine k temu dodatno pripomorejo. Hialuronska kislina je odlična vlažilna snov, ki napolni prostor med kolagenskimi vlakni. Posledično je naša koža bolj gladka, mehka in ima manj gub. Vitamin C prav tako nepogrešljiv, saj ima vlogo pri nastajanju kolagena. Biotin in cink pa prispevata k ohranjanju zdrave kože, las in nohtov.

Za koga je primeren?

Izdelek je primeren za vse po 20.letu starosti, sploh za najstnike, ki se borijo z aknasto kožo ter ljudi, ki imajo težave s sklepi. Prav tako ne vsebuje glutena in laktoze in je primeren tudi za ljudi z alergijami.

O PODJETJU
Logo

Izdelujemo kozmetiko iz naravnih, negovalnih sestavin za skrbno nego celega telesa.


Ostale objave

Nega in zdravje

02.12.2021

MSM

Je skupaj s kolagenom in vitaminom C popolna kombinacija aktivnih učinkovin MSM ali metilsulfonilmetan je novejše prehransko dopolnilo, ki poleg lepotnih učinkov izkazuje tudi protivnetno delovanje. Zanj slišimo same hvalnice- kako izboljša teksturo kože, lasje hitreje rastejo, nohti so trši. Od kod pridejo vsi ti učinki? Predvideva se, da MSM deluje kot donor žvepla keratinu. … Continued

Preberi več >

Nega in zdravje

05.05.2021

Zunanja Senčila

S trendom, da postajajo priljubljeni zunanji prostori in ločeno območje za sprostitev, je življenje na prostem postalo ključni del vidika oblikovanja domov. Uporaba zunanjih senčil vrhunske kakovosti lahko pomaga najti pravo ravnovesje pri delu na zunanji zasnovi. Rolo senčila ponujajo številne prednosti, če so pravilno vključena v zasnovo hiše ali poslovne nepremičnine. Oglejmo si prednosti … Continued

Preberi več >