Kolagen Shot

09.07.2021 | Nega in zdravje


Kolagen shot je visoko koncentrirano prehransko dopolnilo. Vsebuje 500mg ribjega kolagena, 1500 mg MSMja, 30 mg hialuronske kisline, 150 μg biotina, vitamina C in B6 ter cink. Verjetno vam samo naštete sestavine ne povejo veliko o izdelku vendar močno pripomorejo k učinku le tega.

Učinki kolagena

 Kolagen shot namreč vsebuje ribji kolagen s širokim spektrom velikosti molekul peptidov. To omogoča odlično absorpcijo kolagena, kjer ga telo najbolj potrebuje. Telo kolagen sicer proizvaja samo, vendar le do določene starosti.

Po 25. letu namreč proizvodnja kolagena začne upadati, za približno 1,5% na leto. Z rednim uživanjem kolagena pripomoremo k ohranjanju mladostnega videza kože in lepših las. Ugodno vplivamo tudi na stanje nohtov in gibljivost sklepov.

Sestavine

Ostale aktivne učinkovine k temu dodatno pripomorejo. Hialuronska kislina je odlična vlažilna snov, ki napolni prostor med kolagenskimi vlakni. Posledično je naša koža bolj gladka, mehka in ima manj gub. Vitamin C prav tako nepogrešljiv, saj ima vlogo pri nastajanju kolagena. Biotin in cink pa prispevata k ohranjanju zdrave kože, las in nohtov.

Za koga je primeren?

Izdelek je primeren za vse po 20.letu starosti, sploh za najstnike, ki se borijo z aknasto kožo ter ljudi, ki imajo težave s sklepi. Prav tako ne vsebuje glutena in laktoze in je primeren tudi za ljudi z alergijami.

O PODJETJU
Logo

Izdelujemo kozmetiko iz naravnih, negovalnih sestavin za skrbno nego celega telesa.


Ostale objave

Nega in zdravje

21.12.2021

Kako podaljšati vašo poletno zagorelost?

Stopite v jesen lepo zagoreli! Nismo želeli, da se to zgodi, a se je – poletje se počasi poslavlja. A tudi, če poletne obleke zamenjajo z udobnimi jesenskimi puloverji, ni razloga, da bi se poslovili tudi od poletne zagorelosti. Na srečo vemo kaj storiti, da ostanemo zagoreli še dolgo v jesen. Uporabljajte kremo za sončenje … Continued

Preberi več >

Nega in zdravje

17.09.2021

Bio hrana

Bio hrano pridelamo po ekološkem načinu kmetovanja tako, da se ne uporabljajo kemična sredstva za zaviranje insekticidov in škropila za boljšo in hitrejšo rast; temveč se uporabljajo izključno »bio gnojila« preverjenega porekla. Ekološko pridelana hrana je polnejšega okusa, z večjo aromo in svežino ter višjo hranilno vrednostjo. Ta bio hrana je prijazna do okolice, narave, … Continued

Preberi več >