Kolagen Shot

09.07.2021 | Nega in zdravje


Kolagen shot je visoko koncentrirano prehransko dopolnilo. Vsebuje 500mg ribjega kolagena, 1500 mg MSMja, 30 mg hialuronske kisline, 150 μg biotina, vitamina C in B6 ter cink. Verjetno vam samo naštete sestavine ne povejo veliko o izdelku vendar močno pripomorejo k učinku le tega.

Učinki kolagena

 Kolagen shot namreč vsebuje ribji kolagen s širokim spektrom velikosti molekul peptidov. To omogoča odlično absorpcijo kolagena, kjer ga telo najbolj potrebuje. Telo kolagen sicer proizvaja samo, vendar le do določene starosti.

Po 25. letu namreč proizvodnja kolagena začne upadati, za približno 1,5% na leto. Z rednim uživanjem kolagena pripomoremo k ohranjanju mladostnega videza kože in lepših las. Ugodno vplivamo tudi na stanje nohtov in gibljivost sklepov.

Sestavine

Ostale aktivne učinkovine k temu dodatno pripomorejo. Hialuronska kislina je odlična vlažilna snov, ki napolni prostor med kolagenskimi vlakni. Posledično je naša koža bolj gladka, mehka in ima manj gub. Vitamin C prav tako nepogrešljiv, saj ima vlogo pri nastajanju kolagena. Biotin in cink pa prispevata k ohranjanju zdrave kože, las in nohtov.

Za koga je primeren?

Izdelek je primeren za vse po 20.letu starosti, sploh za najstnike, ki se borijo z aknasto kožo ter ljudi, ki imajo težave s sklepi. Prav tako ne vsebuje glutena in laktoze in je primeren tudi za ljudi z alergijami.

O PODJETJU
Logo

Izdelujemo kozmetiko iz naravnih, negovalnih sestavin za skrbno nego celega telesa.


Ostale objave

Nega in zdravje

21.10.2021

Potenje in naravna zaščita

Zakaj se potimo? Vsak človek se poti, saj je to nujen naravni proces. Potenje ni nekaj neobičajnega, ampak je proces, ko se ob povečani telesni aktivnosti poviša temperatura in se telo ohladi s tem, ko se potimo ali znojimo. Z gibanjem in fizično aktivnostjo so mišice in telo obremenjeni in takrat proizvajamo več toplote kot … Continued

Preberi več >

Nega in zdravje

27.01.2021

Tehrol

Tehrol je podjetje z bogato ponudbo zunanjih in notranjih senčil, garažnih vrat, tend, pergol in komarnikov. Stremijo k drugačnim in inovativnim perspektivam v svetu senčenja in uspešno razvijajo rešitve, ki so v zadovoljstvo vsem kupcem. Pri novogradnjah, adaptacijah ali manjših prenovah vam svetovalci v Tehrolu z veseljem svetujejo preko e-pošte, po telefonu ali v živo. … Continued

Preberi več >