Kolagen Shot

09.07.2021 | Nega in zdravje


Kolagen shot je visoko koncentrirano prehransko dopolnilo. Vsebuje 500mg ribjega kolagena, 1500 mg MSMja, 30 mg hialuronske kisline, 150 μg biotina, vitamina C in B6 ter cink. Verjetno vam samo naštete sestavine ne povejo veliko o izdelku vendar močno pripomorejo k učinku le tega.

Učinki kolagena

 Kolagen shot namreč vsebuje ribji kolagen s širokim spektrom velikosti molekul peptidov. To omogoča odlično absorpcijo kolagena, kjer ga telo najbolj potrebuje. Telo kolagen sicer proizvaja samo, vendar le do določene starosti.

Po 25. letu namreč proizvodnja kolagena začne upadati, za približno 1,5% na leto. Z rednim uživanjem kolagena pripomoremo k ohranjanju mladostnega videza kože in lepših las. Ugodno vplivamo tudi na stanje nohtov in gibljivost sklepov.

Sestavine

Ostale aktivne učinkovine k temu dodatno pripomorejo. Hialuronska kislina je odlična vlažilna snov, ki napolni prostor med kolagenskimi vlakni. Posledično je naša koža bolj gladka, mehka in ima manj gub. Vitamin C prav tako nepogrešljiv, saj ima vlogo pri nastajanju kolagena. Biotin in cink pa prispevata k ohranjanju zdrave kože, las in nohtov.

Za koga je primeren?

Izdelek je primeren za vse po 20.letu starosti, sploh za najstnike, ki se borijo z aknasto kožo ter ljudi, ki imajo težave s sklepi. Prav tako ne vsebuje glutena in laktoze in je primeren tudi za ljudi z alergijami.

O PODJETJU
Logo

Izdelujemo kozmetiko iz naravnih, negovalnih sestavin za skrbno nego celega telesa.


Ostale objave

Nega in zdravje

18.08.2021

Hladno stiskana pasja hrana

Hladno stiskanje je metoda priprave popolne pasje hrane pri nižjih temperaturah. Z uporabo metode hladnega stiskanja naravne sestavine ohranijo ves okus, aromo, vitamine in hranilne vrednosti, ki so bistvenega pomena za rast, prebavo in dobro zdravje. Vsa dobrota se ohrani v kosih, velikih.   Kaj je metoda hladnega stiskanja? Hladno stiskanje vključuje nežno mešanje sestavin, … Continued

Preberi več >

Nega in zdravje

15.02.2021

Trend ogrevanja z klimatsko napravo

Ljudje smo nekako vajeni, da ob omembi klimatske naprave najprej pomislimo na sonce in vročino. To v mislih takoj povežemo s prijetno osvežitvijo v obliki naprave, ki v stanovanju zagotavlja prijetno hladen in svež zrak. Pa so klime res uporabne zgolj za ohlajanje prostorov sredi največje vročine? Slednje vprašanje je vsekakor na mestu, saj se … Continued

Preberi več >