Daikin klime

08.07.2021 | Dom in vrt


Vroči dnevi so tukaj

Vroči dnevi so tukaj, zato je sedaj zadnji čas za nakup klimatske naprave, ki bo poskrbela za ohladitev vaših bivanjskih prostorov. Da boste z nakupom zadovoljni, si odgovorite na dve bistveni vprašanji in sicer: »Katera klimatska naprava je za vaš objekt najbolj primerna?« in »Kateremu proizvajalcu boste zaupali, da je njegov izdelek pričakovane odlične kakovosti?«

Najprej odgovorimo na prvo vprašanje.

Podjetje Daikin ponuja različne rešitve za zagotavljanje ugodne bivanjske klime s široko ponudbo razpoložljivih izdelkov za hlajenje in ogrevanje. Zagotavlja nizke stroške energije po zaslugi visokih sezonskih učinkovitosti do razreda A+++ in energijsko varčnih funkcij, kot sta pametno oko in tedenska časovna nastavitev. Z izbiro zunanje enote za več notranjih enot, lahko na eno zunanjo enoto priključite do pet notranjih enot. Notranje enote ni potrebno vgraditi hkrati, dodajate jih lahko postopoma glede na vaše potrebe. Vsako enoto boste lahko individualno krmilili in temperaturo prostora prilagajali glede na vaše potrebe.

Popolno udobje vam zagotavljata izredno tiho delovanje in popolni vzorec zračnega toka. Napredna Daikin tehnologija čiščenja zraka v prostoru imenovana Streamer, zagotavlja najčistejši zrak. Gre za intenzivno oddajanje ionov, ki napadejo viruse, plesen, bakterije, alergene in nevarne kemikalije, s pomočjo oksidacije jih razgradijo in razdrobijo njihove površinske beljakovine ter tako nevtralizirajo viruse. S sproščanjem se ločijo v varne dušikove in kisikove atome ter molekule vode. V primerjavi z običajnimi tehnologijami na podlagi ionov, Daikinova tehnologija Streamer ustvari večji izpust ionov v sami napravi, s čimer proizvede več elektronov, kar za skoraj tisočkrat pospeši oksidacijsko razgradnjo in tako še bolj učinkovito očisti zrak, ki ga dihamo. Daikin ni pozabil na uporabniku prijazno upravljanje. Njihove klimatske naprave ponujajo upravljanje preko daljinskega upravljalnika ali aplikacije za pametni telefon.

In če odgovorimo še na vprašanje, kateremu proizvajalcu zaupati?

Ponudnikov klimatskih naprav je na trgu zelo veliko. Njihova kakovost se meri skozi kakovost izdelkov, kompetentnost in odzivnost servisne mreže. Klimatska naprava ni nepomembna investicija. Zahteva posege na objektu, zato je vse navedeno dobro preveriti še preden nas katerikoli prodajalec navduši za nakup.

Podjetje Daikin se s klimatizacijo prostorov in proizvodnjo klimatskih naprav ukvarja že več kot 90 let. Svoje delo so posvetili tehnološki odličnosti s poudarkom na oblikovanju in najvišji kakovosti. Prav tako so Daikin izdelki vodilni na področju nizke porabe energije, ob tem pa stalno uvajajo inovacije za še dodatno zmanjšanje vpliva rešitev HVACR na okolje.

V podjetju Seltron strankam svetujemo glede izbire klimatske naprave, nudimo kakovostno vgradnjo in pomoč pri vzdrževanju ter reševanju morebitnih težav. Kot distributer Daikin izdelkov imamo že vrsto let strokovno usposobljeno servisno mrežo. Seltronovi serviserji zagotavljajo tehnično podporo pred in po prodaji, pa tudi ob dobavi in montaži izdelkov. Svoje storitve izvajajo hitro in zanesljivo.

Za brezplačen strokovni nasvet, ogled razstavnih izdelkov Daikin in kontakt pooblaščenega Seltronovega serviserja, se obrnite na podjetje Seltron, ki na področju ogrevanja in klimatizacije ponuja kakovostne rešitve že 30 let. Obiščite Seltron na Tržaški cesti 85 A, v Mariboru.

O PODJETJU
Logo

SELTRON je danes moderno tehnološko podjetje, ki združuje sodobno tehnologijo z dolgoletnimi izkušnjami. Ponuja inovativne, napredne in varčne rešitve za ogrevanje, ki so prepoznavne tako v slovenskem kot v evropskem prostoru.

Tržaška cesta 85 A
2000 Maribor
Slovenija


Ostale objave

Dom in vrt

18.08.2021

KAKO SKRBETI ZASE MED MENOPAVZO

Večina žensk bo menopavzo začela doživljati med 45 in 55 letom starosti, čeprav se pri nekaterih začne prej, pri nekaterih kasneje. Menopavza je naravni del staranja. Kakšni so simptomi menopavze? Večina žensk bo imela simptome menopavze. Najpogostejši vključujejo: – Navali vročine – Nočno znojenje – Motnje spanja – Bolečine in bolečine v sklepih – “Možganska … Continued

Preberi več >

e skuter je idealno prevozno sredstvo za sodobnega mestnega človeka. Ne samo, da je okolju prijazen, saj ne proizvaja emisij, ampak tudi omogoča, da lahko hitro pridete na drugi konec mesta in se izognete gneči ter iskanju parkirnega mesta. S tam pa prihranite čas in živce.  Kot najbrž že veste, e skuter ni le trenutna … Continued

Preberi več >