Električna kolesa za različne namene

08.07.2021 | Uncategorised


Električna kolesa delimo praktično enako po svojem namenu kot običajna kolesa. Tako jih ločimo glede na njihovo uporabnost in namenskost.

MESTNA ELEKTRIČNA KOLESA

Že samo ime nam pove, da so to električna kolesa, ki so namenjena predvsem za vožnjo po mestu, vaseh in podobno. Gre za električna kolesa, ki imajo opremo in zmogljivosti prilagojeno predvsem za ravninske terene in asfaltne ter utrjene makadamske poti. Seveda zmorejo prevoziti tudi kakšen klanec vendar pa to ni njihova primarna naloga. Zaradi tega prevladuje pogon na zadnje kolo, ki ima običajno manjši navor (do 40 Nm) ter opremo, ki je prilagojena za prevažanje manjših tovorov (npr. zadnji prtljažnik, košara, ipd. ). Vožnja z njimi je manj zahtevna, kapaciteta baterij pa prilagojena manjšim razdaljam do 80 km in manj zahtevnim terenom.

Podjetje Crussis ponuja v tem segmentu mestna električna kolesa E-City (primer na Sliki 1), ki uporabljajo zadnji pogon proizvajalca Bafang ter imajo za razliko od konkurence tudi možnost izbire kapacitete baterije do 630 Wh. To pomeni doseg tudi do 100 km ali celo več. Dodatna prednost omenjenih električnih koles je popolnoma vgradna baterija, ki se lahko enostavno sname in polni tudi ločeno.

 

 Mestno električno kolo Crussis E-City 1.13 z električnim pogonom na zadnje kolo.

E-City praktična električna kolesa

E-City električna kolesa podjetja Crussis so narejena zelo praktično z nizkim vstopom in imajo poleg zadnjih 7 mehanskih prestav tudi veliko dodatne opreme, kot je zadnji prtljažnik, zvonec in luč. Pri nekateri modelih E-Country pa zadnja luč zasveti tudi v primeru zaviranja. Podobno kot pri avtiomobilih. To bistveno pripomore k varnosti kolesarjev v prometu, saj lahko že na daleč predvidimo vožnjo kolesarja na električnem kolesu.

Prav tako Podjetje Crussis ponujajo možnost izbire mestnega električnega kolesa E-Country 7.6 na centralni pogon, ki uporablja Bafang M400 motor z navorom 80 Nm. Z baterijo kapacitete do 630 Wh vam omogoča doseg tudi do 130 km. Gre za enega najbolj uporabnih in zmogljivih električnih koles na trgu.

Mestno električno kolo Crussis E-Country 7.6 s centralnim električnim pogonom.

Pravi prodajni hit

Omenjeno mestno električno kolo je pravi prodajni hit, saj omogoča poleg klasičnih zahtev mestne vožnje tudi izredno uporabnost pri klasičnih treking izletih. Edinstvena zasnova okvirja ter odlična oprema (prednje vzmetne vilice, zadnje Shimano prestave in hidravlične disk zavore) omogoča kolesarju vožnjo s takšnim električnim kolesom po raznih utrjenih poteh in tudi vožnjo na daljše razdalje. Kapaciteta baterije do 630 Wh in centralni električni motor, ki zagotavlja do 15% boljši izkoristek kot zadnji električni pogon, vam omogoča vožnjo na krajše in daljše razdalje. Prav tako ne bo ovira daljši klanec ali pa neravnine na poti. Zelo udoben sedež in vzmetne vilice vam dajejo občutek udobja medtem ko vam posebej oblikovano krmilo omogoča pokončno in nenaporno držo. Električno kolo E-Country 7.6 je res prava izbira za različne namene.

O PODJETJU

Ostale objave

Uncategorised

24.01.2021

Otroška oprema

Ena najlepših in največjih sprememb, ki jo doživljajo starši, je rojstvo otroka. In seveda s tem prihaja tudi navdušenje nad urejanjem prostora, tako da ima vaš malček popolnoma vse, kar potrebuje. Za začetek je najpomembneje določiti prostor in mesto, kjer bo otrok spal, kje ga boste previjali, kopali in preživeli največ časa z njim. Kako … Continued

Preberi več >

Uncategorised

23.08.2021

Kata

Shopfitting & Design Kaj naredi popolno notranjo opremo? Tukaj v KATI globoko razmišljamo ne le o videzu prostora, ampak tudi o tem, kako ga bomo uporabili. Zato si kot zanesljiv notranji oblikovalec prizadevamo razumeti potrebe in želje vseh naših strank. Poglobimo se v njihov življenjski slog, življenjski standard in še več. Za nas je pomembno, … Continued

Preberi več >