Taste of the Wild

18.01.2021 | Dom in vrt


Psi in mačke so naši sopotniki že tisočletja. Kljub udomačitvi pa so naši štirinožni prijatelji obdržali DNK, ki je v določeni meri še vedno podoben genetskemu zapisu volkov oziroma divjih mačk. Le-ta jim med drugim narekuje, da mora njihova prehrana še vedno vsebovati dovolj velik delež beljakovin živalskega izvora.

Blagovna znamka hrane za pse Taste of the Wild psom in mačkam ponuja prehrano, kot jim jo narekuje njihov genski zapis. Omogoča vam, da svojim ljubljenčkom ponudite naravno in uravnoteženo prehrano, kakršno bi našli v divjini.

Taste of the Wild je ameriška hrana ultra premium ranga, kar je garancija najvišje kakovosti.  Vsebuje sadje in zelenjavo, naravne antioksidante, optimalno razmerje Omega esencialnih maščobnih kislin in je brez koruze, soje ali stranskih proizvodov.

Prednosti hrane Taste of the Wild:

  • Hrana izpolnjuje priporočene hranilne profile AAFCO (Ameriško združenje za nadzor živalske hrane).
  • Hrana vsebuje visok delež lahko prebavljivega mesa. Meso je slastno pečeno ali dimljeno.
  • Posebne napredne probiotične in prebiotične kulture, ki so posebej prilagojene pasjemu (K9 Strain probiotiki) oziroma mačjemu (Viables probiotiki). Taste of the Wild garantira 175 milijonov probiotikov na vsak kilogram hrane, kar redno preverjajo s strogimi testiranji.
  • Naravni antioksidanti v svežem sadju in zelenjavi imajo visoko vsebnost cinka, vitamina E in selena, ki podpirajo dober odziv imunskega sistema.
  • Ustvarjena je brez žit
  • Posušen koren cikorije: cikorija je znana po svojih blagodejnih vplivi na prebavni trakt.
  • Primerna je tudi za bolj občutljive pse in mačke
  • Hrana vsebuje le izbrane sestavine, ki vsebujejo lahko prebavljive beljakovine in dragocene maščobne kisline.
  • Prečiščena voda: voda, uporabljena za proizvodnjo hrane Taste of the Wild je prečiščena s procesom reverzne osmoze, ki ga uporabljajo tudi v proizvodnji ustekleničene vode. Pri reverzni osmozi se voda prečisti skozi serijo finih filtrov, ki iz nje odstranijo mikroorganizme, organske in neorganske kemikalije. Rezultat je prečiščena voda, ki se v obliki pare uporablja v proizvodnji hrane Taste of the Wild. Vsi izdelki Taste of The Wild so sestavljeni tako, da zadostujejo specifičnim potrebam vašega ljubljenca. V hrani uporabljene sestavine ugodno vplivajo na zdravje vašega ljubljenčka. Naj naštejemo samo nekaj najpomembnejših:

– Unikatni viri mesa, kot je bizon, divja perjad, divjačina, merjasec in drugi.

– Sveža sadje in zelenjava, ki zagotavljata zadosten vnos antioksidantov, cinka, vitamina E in selena.

– Borovnice in maline: vsebujejo veliko antioksidantov, ki varujejo telo vaše živali pred prostimi radikali

– Minerali: za boljšo absorpcijo v prebavnem traktu.

– DHA kislina: pridobljena iz lososovega olja. DHA je maščobna kislina, ki pomaga pri razvoju možganov in oči pri mladičih.

O PODJETJU
Logo

Po najboljših močeh se trudimo da vam v naši spletni trgovini 4shop.si zagotovimo izdelke najvišje kakovosti, hitro dostavo in strokovno svetovanje.

Zbilje 3F
1215 Medvode
Slovenija


Ostale objave

Dom in vrt

14.12.2021

Gremo na plažo

Top 8 stvari za popoln dan na plaži Da bodo vaši dnevi na plaži res popolni, vam postrežemo s seznamom stvari, ki ne smejo manjkati v vaši torbi za na plažo. Brisača za na plažo Mora biti mehka, vpojna in dovolj velika, da vam omogoča udobno ležanje. Če jo pa krasi vaš najljubši tisk, še … Continued

Preberi več >

Dom in vrt

03.06.2021

Gorenjske Lekarne

Gorenjske lekarne predstavljamo javni lekarniški zavod z 20 lekarnami in 3 lekarniškimi podružnicami, Galenskim laboratorijem, Kontrolno – analiznim laboratorijem in Farmakoinformativno službo. Glavna naloga je nemotena oskrba prebivalstva, zdravstvenih domov in drugih organizacij z zdravili. Opravljamo še preskrbo z medicinskimi pripomočki, sredstvi za nego in drugimi sredstvi za varovanje zdravja. Galenski laboratorij Gorenjske lekarne Galenski … Continued

Preberi več >