Taste of the Wild

18.01.2021 | Dom in vrt


Psi in mačke so naši sopotniki že tisočletja. Kljub udomačitvi pa so naši štirinožni prijatelji obdržali DNK, ki je v določeni meri še vedno podoben genetskemu zapisu volkov oziroma divjih mačk. Le-ta jim med drugim narekuje, da mora njihova prehrana še vedno vsebovati dovolj velik delež beljakovin živalskega izvora.

Blagovna znamka hrane za pse Taste of the Wild psom in mačkam ponuja prehrano, kot jim jo narekuje njihov genski zapis. Omogoča vam, da svojim ljubljenčkom ponudite naravno in uravnoteženo prehrano, kakršno bi našli v divjini.

Taste of the Wild je ameriška hrana ultra premium ranga, kar je garancija najvišje kakovosti.  Vsebuje sadje in zelenjavo, naravne antioksidante, optimalno razmerje Omega esencialnih maščobnih kislin in je brez koruze, soje ali stranskih proizvodov.

Prednosti hrane Taste of the Wild:

  • Hrana izpolnjuje priporočene hranilne profile AAFCO (Ameriško združenje za nadzor živalske hrane).
  • Hrana vsebuje visok delež lahko prebavljivega mesa. Meso je slastno pečeno ali dimljeno.
  • Posebne napredne probiotične in prebiotične kulture, ki so posebej prilagojene pasjemu (K9 Strain probiotiki) oziroma mačjemu (Viables probiotiki). Taste of the Wild garantira 175 milijonov probiotikov na vsak kilogram hrane, kar redno preverjajo s strogimi testiranji.
  • Naravni antioksidanti v svežem sadju in zelenjavi imajo visoko vsebnost cinka, vitamina E in selena, ki podpirajo dober odziv imunskega sistema.
  • Ustvarjena je brez žit
  • Posušen koren cikorije: cikorija je znana po svojih blagodejnih vplivi na prebavni trakt.
  • Primerna je tudi za bolj občutljive pse in mačke
  • Hrana vsebuje le izbrane sestavine, ki vsebujejo lahko prebavljive beljakovine in dragocene maščobne kisline.
  • Prečiščena voda: voda, uporabljena za proizvodnjo hrane Taste of the Wild je prečiščena s procesom reverzne osmoze, ki ga uporabljajo tudi v proizvodnji ustekleničene vode. Pri reverzni osmozi se voda prečisti skozi serijo finih filtrov, ki iz nje odstranijo mikroorganizme, organske in neorganske kemikalije. Rezultat je prečiščena voda, ki se v obliki pare uporablja v proizvodnji hrane Taste of the Wild. Vsi izdelki Taste of The Wild so sestavljeni tako, da zadostujejo specifičnim potrebam vašega ljubljenca. V hrani uporabljene sestavine ugodno vplivajo na zdravje vašega ljubljenčka. Naj naštejemo samo nekaj najpomembnejših:

– Unikatni viri mesa, kot je bizon, divja perjad, divjačina, merjasec in drugi.

– Sveža sadje in zelenjava, ki zagotavljata zadosten vnos antioksidantov, cinka, vitamina E in selena.

– Borovnice in maline: vsebujejo veliko antioksidantov, ki varujejo telo vaše živali pred prostimi radikali

– Minerali: za boljšo absorpcijo v prebavnem traktu.

– DHA kislina: pridobljena iz lososovega olja. DHA je maščobna kislina, ki pomaga pri razvoju možganov in oči pri mladičih.

O PODJETJU
Logo

Po najboljših močeh se trudimo da vam v naši spletni trgovini 4shop.si zagotovimo izdelke najvišje kakovosti, hitro dostavo in strokovno svetovanje.

Zbilje 3F
1215 Medvode
Slovenija


Ostale objave

Industrijsko odsesavanje se uporablja v industriji za sesanje specifične snovi, večjih površin ali večjih kosov kot tudi za vakuumski transport snovi med proizvodnimi linijami. V industrijah kot so kovinska, živilska, farmacevtska, kemična, tekstilna industrija ali opekarna so nepogrešljivi, saj lahko delajo brez prestanka. Kjer se v proizvodnem procesu ustvarja prah, emulzija, opilki ali kakšen drug … Continued

Preberi več >

Dom in vrt

28.01.2021

Električno kolo

Kolesarjenje je dejavnost, ki jo lahko počne vsa družina skupaj. Študije so pokazale, da presenetljivo na otroke vplivajo odločitve staršev glede vadbe, kolesarjenja ipd. Preprosto povedano. Če vas otroci vidijo kolesariti, menijo, da je to normalno in bodo želeli slediti vašemu zgledu. Električna kolesa postajajo vse bolj priljubljena Prav zato vam tehnologija električnega kolesa  prinaša … Continued

Preberi več >