Tehrol

27.01.2021 | Dom in vrt


Tehrol je podjetje z bogato ponudbo zunanjih in notranjih senčil, garažnih vrat, tend, pergol in komarnikov. Stremijo k drugačnim in inovativnim perspektivam v svetu senčenja in uspešno razvijajo rešitve, ki so v zadovoljstvo vsem kupcem.

Pri novogradnjah, adaptacijah ali manjših prenovah vam svetovalci v Tehrolu z veseljem svetujejo preko e-pošte, po telefonu ali v živo.

Pestra ponudba

V Tehrolu bodo zadovoljili prav vse vaše potrebe in to ne glede na okus, finančne zmožnosti ali vrsto objekta. Široka ponudba Tehrola obljublja inovativne rešitve, ki poskrbijo za udobno bivanje v vašem domu.

Kakovost svojega počutja krojite sami! Vsi Tehrol izdelki so vrhunske kakovosti. V podjetju se vedno prilagajajo potrebam in željam kupcev.

Pred montažo na objekt vas obišče Tehrolov prodajni tehnolog, ki opravi točne izmere, vam strokovno svetuje ter predstavi sisteme in vzorce. Prav vsak produkt je narejen unikatno, po izmerah objekta in zahtevah kupca.

Celotna rešitev na enem mestu

Poskrbite za popoln videz in zaščito vašega doma.

Obsežen program podjetja Tehrol zagotavlja celovite rešitve na enem mestu in popolne kombinacije za vaš dom! Sodobna tehnologija in usposobljenost vseh zaposlenih zadovolji potrebe tudi najzahtevnejših kupcev.

Tehrol Konfigurator

Poleg osebnega svetovanja vam podjetje Tehrol na osnovi sodobne tehnologije omogoča lažjo odločitev pri izbiri pravega senčila. Konfigurator vam omogoča lažjo predstavo in projiciranje izdelkov na vaš objekt.

Plise

Izbirate lahko med 120 različnimi vzorci tkanin. Na voljo je pestra izbira različnih barv, vzorcev, struktur platna, prosojnosti – zatemnitve in namembnosti senčila.

Duet

Duet plise je posebna oblika plise senčila. Odlikuje ga izolativnost in posledično tudi varčevanje z energijo.

Tehrol Senčila

Ponudba vključuje različne vrste notranjih in zunanjih senčil.

Pravilna izbira senčil je zelo pomembna, saj vas ščitijo pred vročino in bleščanjem ter nudijo željeno zasebnost. Zagotovite si zase najbolj primerna senčila, ki bodo vašemu domu zagotovila udobje in prijeten ambient. Pravilna izbira senčil bo pripomogla tudi k zmanjšanju stroškov energije.

O PODJETJU
Logo

Podjetje z bogato ponudbo senčil, rolet, garažnih vrat, tend, žaluzij in komarnikov.

Pod javorji 3
1218 Komenda
Slovenija

Phone: 01 72 30 500


Ostale objave

Dom in vrt

08.04.2021

Toplotne črpalke

Naj bodo temperature v notranjosti vašega doma idealne z pravo vrsto ogrevalne naprave. Vzdrževanje udobne notranje temperature je prednostna naloga lastnikov stanovanj skozi vse leto. Pozimi pa se boste še bolj zavedali, kako dobro deluje vaš ogrevalni sistem – in s čim ga lahko zamenjate. Tradicionalna plinska ali električna peč ima življenjsko dobo v povprečju … Continued

Preberi več >

Dom in vrt

20.04.2021

Sušilec za lase

Kako pravilno uporabljati sušilec za lase? Tu je eksistencialno vprašanje: Ali bi morali uporabiti sušilec za lase? Če želite več nadzora nad svojim slogom las, bi morali. Če želite več volumna, še posebej, če se redči, potem da, uporabite sušilec za lase. Če se morate posušiti, a ne verjamete v brisače, uporabite sušilec za lase. … Continued

Preberi več >