Tehrol

27.01.2021 | Dom in vrt


Tehrol je podjetje z bogato ponudbo zunanjih in notranjih senčil, garažnih vrat, tend, pergol in komarnikov. Stremijo k drugačnim in inovativnim perspektivam v svetu senčenja in uspešno razvijajo rešitve, ki so v zadovoljstvo vsem kupcem.

Pri novogradnjah, adaptacijah ali manjših prenovah vam svetovalci v Tehrolu z veseljem svetujejo preko e-pošte, po telefonu ali v živo.

Pestra ponudba

V Tehrolu bodo zadovoljili prav vse vaše potrebe in to ne glede na okus, finančne zmožnosti ali vrsto objekta. Široka ponudba Tehrola obljublja inovativne rešitve, ki poskrbijo za udobno bivanje v vašem domu.

Kakovost svojega počutja krojite sami! Vsi Tehrol izdelki so vrhunske kakovosti. V podjetju se vedno prilagajajo potrebam in željam kupcev.

Pred montažo na objekt vas obišče Tehrolov prodajni tehnolog, ki opravi točne izmere, vam strokovno svetuje ter predstavi sisteme in vzorce. Prav vsak produkt je narejen unikatno, po izmerah objekta in zahtevah kupca.

Celotna rešitev na enem mestu

Poskrbite za popoln videz in zaščito vašega doma.

Obsežen program podjetja Tehrol zagotavlja celovite rešitve na enem mestu in popolne kombinacije za vaš dom! Sodobna tehnologija in usposobljenost vseh zaposlenih zadovolji potrebe tudi najzahtevnejših kupcev.

Tehrol Konfigurator

Poleg osebnega svetovanja vam podjetje Tehrol na osnovi sodobne tehnologije omogoča lažjo odločitev pri izbiri pravega senčila. Konfigurator vam omogoča lažjo predstavo in projiciranje izdelkov na vaš objekt.

Plise

Izbirate lahko med 120 različnimi vzorci tkanin. Na voljo je pestra izbira različnih barv, vzorcev, struktur platna, prosojnosti – zatemnitve in namembnosti senčila.

Duet

Duet plise je posebna oblika plise senčila. Odlikuje ga izolativnost in posledično tudi varčevanje z energijo.

Tehrol Senčila

Ponudba vključuje različne vrste notranjih in zunanjih senčil.

Pravilna izbira senčil je zelo pomembna, saj vas ščitijo pred vročino in bleščanjem ter nudijo željeno zasebnost. Zagotovite si zase najbolj primerna senčila, ki bodo vašemu domu zagotovila udobje in prijeten ambient. Pravilna izbira senčil bo pripomogla tudi k zmanjšanju stroškov energije.

O PODJETJU
Logo

Podjetje z bogato ponudbo senčil, rolet, garažnih vrat, tend, žaluzij in komarnikov.

Pod javorji 3
1218 Komenda
Slovenija

Phone: 01 72 30 500


Ostale objave

Dom in vrt

09.12.2021

VITAMINI PREHRANSKA DOPOLNILA

Vitamini so mikrohranila, ki so nujno potrebna za zdravje. S to besedo jih imenujemo zato, ker jih potrebujemo v precej manjših količinah kot makrohranila (to so beljakovine, maščobe in ogljikovi hidrati). Vitamine moramo uživati s hrano vsak dan, saj imajo pomembne življenjske funkcije v telesu.   Vitamini v telesu sodelujejo pri številnih  procesih, največkrat so … Continued

Preberi več >

Dom in vrt

21.10.2021

Potenje in naravna zaščita

Zakaj se potimo? Vsak človek se poti, saj je to nujen naravni proces. Potenje ni nekaj neobičajnega, ampak je proces, ko se ob povečani telesni aktivnosti poviša temperatura in se telo ohladi s tem, ko se potimo ali znojimo. Z gibanjem in fizično aktivnostjo so mišice in telo obremenjeni in takrat proizvajamo več toplote kot … Continued

Preberi več >