Otroška oprema

24.01.2021 | Dom in vrt


Ena najlepših in največjih sprememb, ki jo doživljajo starši, je rojstvo otroka. In seveda s tem prihaja tudi navdušenje nad urejanjem prostora, tako da ima vaš malček popolnoma vse, kar potrebuje. Za začetek je najpomembneje določiti prostor in mesto, kjer bo otrok spal, kje ga boste previjali, kopali in preživeli največ časa z njim. Kako bo potekalo hranjenje in kje, kako ga boste odpeljali s seboj v trgovino, na sprehod ali potovanje. Kako in kje se bo igral ter kako ga boste najbolje zaščitili. Pri nas boste našli vse, kar se tiče otroške opreme, kar vam bo olajšalo vaše vsakodnevne rutine z vašim malčkom.

Previjalna miza kot številka 1!

Izberite previjalno mizo, ki ustreza vam.

Če želite izbrati pravo previjalno mizo, morate upoštevati več dejavnikov, udobje, varnost in slog. Previjalna miza mora biti več kot funkcionalna, saj je del otrokove sobe, ki bo najbolj uporaben poleg njegove postelje. Če jo želite izbrati, si boste morali zastaviti prava vprašanja in poiskati izbrano mesto. Praktično mora biti shranjevanje vsega, kar je potrebno za spremembo, varno za vašega otroka in da bo lepo v vašem domu. Pri nas lahko izbirate med različnimi vrstami previjalnih miz za otroke in različno uporabo (nad kopalno kadjo, na steni, na mizi ali kot prostostoječo).

Stolček za hranjenje kot neizogiben del otroške opreme!

Stolček za hranjenje kot en izmed najpomembnejših delov otroške sobe, in tudi otroške opreme na splošno. Pri izbiri stolčka za hranjenje je najbolj slediti naslednje:

– upoštevati mora vse zdravstvene in varnostne predpise
– da ponuja priložnosti za svobodne interakcije
– da omogoča namerno, individualizirano oskrbo in interakcije med hranjenjem
– spodbuja pravilno držo sedenja, kjer stol za hranjenje podpira otrokovo pravilno poravnavo glave in telesa, medtem ko sedi

Tu je spet poudarek na prostoru, kjer je prilagodljiv stolčku za hranjenje. Poleg tega, če ima stol možnost, da lahko otrok leži, ga lahko vaš otrok uporablja od rojstva do trenutka, ko lahko sedi. Tako lahko otrok spi na svoji mizi za hranjenje, in ko je njegov spanec dovolj močan, ga preprosto odpeljete do posteljice, ne da bi ga zbudili.

Ostala otroška oprema

Seveda ima naša ponudba cel seznam stvari, ki jih resnično potrebujete, če boste kmalu postali starši. Samodejni gugalnik je zagotovo vaša najbolj potrebna vsakodnevna rešitev. Otroška oprema ki vam rešuje dosti problemov. Ima možnost, da lahko nastavite hitrost otrokovega zamaha in je seveda opremljena s številnimi dodatki, kot so: posnemanje nekaterih zvokov, da pomiri vašega otroka itd.  Ko začne vaš otrok rasti, morate prilagoditi prostor, da se bo lahko prosto gibal in se učil novih korakov. Zato je tu stajica, kjer lahko otrok brez težav prosto pade in ponovno vstane. Ko začne hoditi, obstaja tudi hojica, ki vas razbremeni, da vam ne bo treba vsake toliko časa teči za svojim otrokom in si preveč utrujati hrbtenice. Skozi ves čas odraščanja se lahko otrok svobodno igra na igralni podlagi. Vedno pridejo prav in so primerne za popolnoma vse starosti. In končno poleg vsega, mamicam so eden najljubših delov otroške opreme kenguruji, kjer je vaš otrok vedno z vami, se počuti varnega in vam daje priložnost da z vašim malčkom vzpostavite še bolj poseben odnos.

O PODJETJU
Logo

Spletna trgovina Bimbo je spletna trgovina z otroškimi vozički, otroško opremo, igračami, šolskimi torbami in vsem kar potrebuje otrok od rojstva pa vse tja do začetka šole. Bimbo je nastal po iskanju otroške opreme za naše malčke, ko smo ugotovili, da je pri nas določene priznane blagovne znamke skoraj nemogoče kupiti, zato z veseljem napišemo, da je Bimbo nastal od staršev za starše.

Južna cesta 20
6310 Izola
Slovenija

Phone: 040 722 021


Ostale objave

Če poskušate izgubiti kilograme, bi bil čaj zagotovo vaš novi najboljši prijatelj. Ne samo, da lahko ponudi nič kalorij alternativo nekaterim vašim sladkim pijačam, ampak ima tudi lastnosti, ki lahko zavirajo vaš apetit, podpirajo vaš metabolizem in vam na koncu pomagajo doseči vaše cilje – to je, dokler spoštujejo tudi zdravo prehrano. Čajev ne bi … Continued

Preberi več >

Dom in vrt

18.11.2021

Barvni kontrasti v kuhinji Dankuchen

Pozabite na dolgočasne barvne kombinacije, ki se jih boste kmalu naveličali. Drznite si v svoj dom, predvsem pa v kuhinjo, prinesti barvne kontraste. Ti poživijo dom in polepšajo vsak dan, preživet med štirimi stenami. Danküchen kuhinja Danküchen kuhinja, model Living je ena izmed tistih, s katero bo vaš dom vse prej kot dolgočasen. S kombinacijo … Continued

Preberi več >