Jezikovna šola, ki v vas prebudi odličnega govorca

19.01.2021 | Izobraževanje


Učenje jezikov v jezikovni šoli je primerno za vse starostne skupine in ponuja najhitrejšo pot do razširitve jezikovnega obzorja in samozavestnega govornega nastopa v tujem jeziku. Jezikovna šola Lingula izvaja jezikovne tečaje na različnih ravneh, ki potekajo po različnih programih, vendar vselej največji pomen pripisujejo (po)govoru. Na poti do večjezičnosti vam bo namreč največ koristi prinesla prav izbira jezikovne šole, kjer vas učijo po govorni metodi, in ne po zastarelih pristopih, kjer je v ospredju zgolj suhoparna slovnica.

Za vsakogar nekaj

Tudi za premagovanje izgovorov, da nimate časa ali da ne najdete pravega termina, so v Linguli našli pravo rešitev. Jezikovna šola Lingula vam ponuja prilagodljivo učno okolje, saj si lahko resnično izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Tečaj v živo v majhnih skupinah v učilnicah v ljubljanskem BTC, e-učenje v programu e-tečaja ali učenje na daljavo – oboje je odlična rešitev, če nimate časa za klasičen jezikovni tečaj in želite napredovati v lastnem tempu.

Pred izbiro ustreznega tečaja pa vam v Linguli dajejo tudi možnost brezplačnega svetovalnega pogovora, da vas spoznajo in tako pomagajo poiskati pravo pot, s katero boste najhitreje dosegli svoj jezikovni cilj.

V Linguli boste vzljubili učenje tujih jezikov

Jezikovna šola Lingula je znana po strokovnih in prijaznih učiteljih, ki se prilagodijo potrebam posameznega tečajnika in poskrbijo, da boste kar se da hitro spregovorili v tujem jeziku. Pri tem se boste tudi zabavali, saj so učne ure v Linguli zanimive in s pravim odmerkom humorja, kar pripomore k temu, da se pri učenju znebite treme in živčnosti. S pomočjo strokovne učiteljske ekipe boste pozabili na strah pred govorjenjem v tujem jeziku ter spregovorili samozavestno in suvereno.

Dober glas seže v deveto vas

Jezikovna šola Lingula se resnično lahko pohvali z zadovoljnimi tečajniki. Hvalijo jih tako tečajniki, ki obiskujejo individualne ali skupinske tečaje, kadrovniki in direktorji, ki obiskujejo predvsem poslovne jezikovne tečaje, kot tudi starši otrok, ki se v Linguli šele začenjajo spoznavati s tujimi jeziki. Z njimi so tuje jezike osvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan in številni drugi ugledni posamezniki, še več dobrih mnenj in pohval pa si lahko preberete na Lingulini spletni strani.

Nina Pušlar in jezikovna šola Lingula sta povezani že leta

Nina Pušlar že dolgo uživa v učenje španščine in o učenju v Linguli pravi: »¡Hola, todos! 🙂 Španščina je zame najlepši svetovni jezik. Na tečaju v Linguli zelo uživam in prvič učenje doživljam kot popolno zabavo z obilo smeha in spontane komunikacije. Prej sem špansko precej razumela, zelo malo pa sem znala povedati. Zdaj sem postala dosti bolj komunikativna, veliko berem, poslušam špansko glasbo, predvsem pa komaj čakam, da obiščem Španijo, kjer bom nekaj dni govorila samo špansko.«

O PODJETJU
Logo

S pomočjo edinstvenega načina poučevanja tujih jezikov Lingula - Your Licence to Speak™ vam jamčimo, da boste hitro pridobili samozavest pri komuniciranju v tujih jezikih.

Šmartinska c. 152
1000 Ljubljana
Slovenija


Ostale objave

V zadnjih nekaj letih so športna oblačila vse bolj priljubljena. S profesionalnimi športniki, ki podpirajo in uporabljajo vrhunske blagovne znamke, skoraj povsod, kjer pogledate, nekdo nosi obliko športnih oblačil. V zadnjem času je postalo ‘modno’ nositi športne znamke kot modno izjavo. Pogosto vidimo ljudi, ki se sprehajajo po mestu v svoji blagovni znamki fitnes opreme. … Continued

Preberi več >

Izobraževanje

18.11.2021

Shine Brown

Poletje je še daleč. Toda ali ste vedeli, da se lahko že danes začnete ukvarjati s svojo seksi poletno zagorelostjo? Spoznajte Shine Brown Shine Brown je BYROKKO-va uspešnica. Naš ponos in največja strast. Revolucionarna krema za porjavitev, ki je spremenila življenja na tisoče naših strank. Lahko bi spremenila tudi vaše. Kako točno, se najbrž sprašujete? … Continued

Preberi več >