Tečaj Nemščine

22.12.2020 | Izobraževanje


Kako najhitreje do odličnega znanja nemščine

Tečaj nemščine je odlična priložnost, da se pobliže spoznate s tem germanskim jezikom, ki odpira številna vrata v svet. Nemčija je ena od vodilnih svetovnih industrijskih držav, zaradi svoje kulturne, zgodovinske in naravne dediščine pa je priljubljena destinacija tudi za turiste. Je država z največ prebivalci v Evropski uniji, nemščino kot materni ali prvi tuji jezik navaja približno 130 milijonov ljudi, kot uradni jezik je priznana v petih državah.

Z nemščino do kariere v tujini

Neznanje nemščine zagotovo bistveno omejuje vaše možnosti iskanja zaposlitve v tujini. To pa ni nepremagljiva ovira, saj lahko s pravim pristopom hitro usvojite potrebno znanje in napredujete od osnov jezika do ravni mojstrstva. Z znanjem nemščine si boste odprli številna vrata, postali boste bolj samozavesti, tečaj nemščine pa je navsezadnje tudi odlična odskočna deska za iskanje zaposlitve onkraj meja.

Spregovorite samozavestno in suvereno

Jezikovni tečaji potekajo na različnih ravneh ter po različnih programih, vselej pa v jezikovni šoli Lingula na prvo mesto postavljajo (po)govor, saj tečajniki le tako lahko dosežejo raven suverenega in samozavestnega sporazumevanja. Poleg tega so Lingulini učitelji izkušeni profesorji jezika in materni govorci, ki udeležence tečaja spodbujajo pri učenju in jim jezik predstavijo na sproščen, a dinamičen način.

Za vsakega nekaj

V jezikovni šoli Lingula se lahko učite nemško na intenzivnih jezikovnih tečajih. Ker se zavedajo, kako zelo pomembno je, da se približajo željam in potrebam tečajnikov, vam ponujajo tudi brezplačni svetovalni pogovor, kjer boste z učiteljico izbrali pravi tečaj nemščine za vas. Na izbranem tečaju pa boste govorili od prve ure dalje ter tako v najhitrejšem času postali boljši govorec nemščine.

O PODJETJU
Logo

S pomočjo edinstvenega načina poučevanja tujih jezikov Lingula - Your Licence to Speak™ vam jamčimo, da boste hitro pridobili samozavest pri komuniciranju v tujih jezikih.

Šmartinska c. 152
1000 Ljubljana
Slovenija


Ostale objave

Izobraževanje

08.04.2021

Toplotne črpalke

Naj bodo temperature v notranjosti vašega doma idealne z pravo vrsto ogrevalne naprave. Vzdrževanje udobne notranje temperature je prednostna naloga lastnikov stanovanj skozi vse leto. Pozimi pa se boste še bolj zavedali, kako dobro deluje vaš ogrevalni sistem – in s čim ga lahko zamenjate. Tradicionalna plinska ali električna peč ima življenjsko dobo v povprečju … Continued

Preberi več >

Izobraževanje

09.12.2021

Collagen Beauty Gel

Collagen Beauty gel vsebuje patentirano obliko visoko kakovostnega govejega kolagena Verisol®, vitamin C in druge pomembne vitamine za kožo, nohte in lase. C vitamin ima zelo pomembno vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože. Kolagen Verisol® je govejega izvora in se v telesu odlično absorbira ter ima posebno aminokislinsko sestavo. Zakaj ne bi imela … Continued

Preberi več >