Tečaj Nemščine

22.12.2020 | Izobraževanje


Kako najhitreje do odličnega znanja nemščine

Tečaj nemščine je odlična priložnost, da se pobliže spoznate s tem germanskim jezikom, ki odpira številna vrata v svet. Nemčija je ena od vodilnih svetovnih industrijskih držav, zaradi svoje kulturne, zgodovinske in naravne dediščine pa je priljubljena destinacija tudi za turiste. Je država z največ prebivalci v Evropski uniji, nemščino kot materni ali prvi tuji jezik navaja približno 130 milijonov ljudi, kot uradni jezik je priznana v petih državah.

Z nemščino do kariere v tujini

Neznanje nemščine zagotovo bistveno omejuje vaše možnosti iskanja zaposlitve v tujini. To pa ni nepremagljiva ovira, saj lahko s pravim pristopom hitro usvojite potrebno znanje in napredujete od osnov jezika do ravni mojstrstva. Z znanjem nemščine si boste odprli številna vrata, postali boste bolj samozavesti, individualni tečaj nemščine pa je navsezadnje tudi odlična odskočna deska za iskanje zaposlitve onkraj meja.

Spregovorite samozavestno in suvereno

Jezikovni tečaji potekajo na različnih ravneh ter po različnih programih, vselej pa v jezikovni šoli Lingula na prvo mesto postavljajo (po)govor, saj tečajniki le tako lahko dosežejo raven suverenega in samozavestnega sporazumevanja. Poleg tega so Lingulini učitelji izkušeni profesorji jezika in materni govorci, ki udeležence tečaja spodbujajo pri učenju in jim jezik predstavijo na sproščen, a dinamičen način.

Za vsakega nekaj

V jezikovni šoli Lingula se lahko učite nemško na intenzivnih jezikovnih tečajih. Ker se zavedajo, kako zelo pomembno je, da se približajo željam in potrebam tečajnikov, vam ponujajo tudi brezplačni svetovalni pogovor, kjer boste z učiteljico izbrali pravi tečaj nemščine za vas. Na izbranem tečaju pa boste govorili od prve ure dalje ter tako v najhitrejšem času postali boljši govorec nemščine.

O PODJETJU
Logo

S pomočjo edinstvenega načina poučevanja tujih jezikov Lingula - Your Licence to Speak™ vam jamčimo, da boste hitro pridobili samozavest pri komuniciranju v tujih jezikih.

Šmartinska c. 152
1000 Ljubljana
Slovenija


Ostale objave

Izobraževanje

07.07.2021

Električna kolesa CRUSSIS

Električna kolesa CRUSSIS postajajo vedno bolj prepoznavna blagovna znamka v Evropi. Prednost njihovih električnih koles je v edinstvenem barvnem dizajnu in trenutno najboljšem razmerju cena-kvaliteta-zmogljivost na trgu. CRUSSIS električna kolesa imajo namreč vgrajeno odlično opremo priznanih proizvajalcev sestavnih delov koles kot so Shimano, SRAM, Rock Shox in Tektro. Električni pogoni Na področju električnih pogonov lahko … Continued

Preberi več >

Izobraževanje

21.04.2022

Glivice na nohtih

Z drugo besedo jih imenujemo tudi onihomikoza in je zelo pogosta težava pri ljudeh. Glivice se vedno pojavijo na mestu, kjer jim najbolj ugaja klima in vlažno okolje. Ni nujno, da je to prav na nohtih, lahko se razvijejo na koži med prsti in se nato razširijo naprej na nohte. Ali pa se pojavijo po … Continued

Preberi več >