Tečaj Nemščine

22.12.2020 | Izobraževanje


Kako najhitreje do odličnega znanja nemščine

Tečaj nemščine je odlična priložnost, da se pobliže spoznate s tem germanskim jezikom, ki odpira številna vrata v svet. Nemčija je ena od vodilnih svetovnih industrijskih držav, zaradi svoje kulturne, zgodovinske in naravne dediščine pa je priljubljena destinacija tudi za turiste. Je država z največ prebivalci v Evropski uniji, nemščino kot materni ali prvi tuji jezik navaja približno 130 milijonov ljudi, kot uradni jezik je priznana v petih državah.

Z nemščino do kariere v tujini

Neznanje nemščine zagotovo bistveno omejuje vaše možnosti iskanja zaposlitve v tujini. To pa ni nepremagljiva ovira, saj lahko s pravim pristopom hitro usvojite potrebno znanje in napredujete od osnov jezika do ravni mojstrstva. Z znanjem nemščine si boste odprli številna vrata, postali boste bolj samozavesti, individualni tečaj nemščine pa je navsezadnje tudi odlična odskočna deska za iskanje zaposlitve onkraj meja.

Spregovorite samozavestno in suvereno

Jezikovni tečaji potekajo na različnih ravneh ter po različnih programih, vselej pa v jezikovni šoli Lingula na prvo mesto postavljajo (po)govor, saj tečajniki le tako lahko dosežejo raven suverenega in samozavestnega sporazumevanja. Poleg tega so Lingulini učitelji izkušeni profesorji jezika in materni govorci, ki udeležence tečaja spodbujajo pri učenju in jim jezik predstavijo na sproščen, a dinamičen način.

Za vsakega nekaj

V jezikovni šoli Lingula se lahko učite nemško na intenzivnih jezikovnih tečajih. Ker se zavedajo, kako zelo pomembno je, da se približajo željam in potrebam tečajnikov, vam ponujajo tudi brezplačni svetovalni pogovor, kjer boste z učiteljico izbrali pravi tečaj nemščine za vas. Na izbranem tečaju pa boste govorili od prve ure dalje ter tako v najhitrejšem času postali boljši govorec nemščine.

O PODJETJU
Logo

S pomočjo edinstvenega načina poučevanja tujih jezikov Lingula - Your Licence to Speak™ vam jamčimo, da boste hitro pridobili samozavest pri komuniciranju v tujih jezikih.

Šmartinska c. 152
1000 Ljubljana
Slovenija


Ostale objave

Izobraževanje

18.08.2021

KAKO SKRBETI ZASE MED MENOPAVZO

Večina žensk bo menopavzo začela doživljati med 45 in 55 letom starosti, čeprav se pri nekaterih začne prej, pri nekaterih kasneje. Menopavza je naravni del staranja. Kakšni so simptomi menopavze? Večina žensk bo imela simptome menopavze. Najpogostejši vključujejo: – Navali vročine – Nočno znojenje – Motnje spanja – Bolečine in bolečine v sklepih – “Možganska … Continued

Preberi več >

Izobraževanje

25.03.2021

Hrana za pse

Sestavine hrane za pse za dobro zdravje vašega psa Kar zadeva prehranjevanje vaše družine, iščete najboljše možne sestavine. Veste, kako pomembna so polnozrnata žita, sadje in zelenjava ter puste beljakovine za rast telesa in potrebno energijo. Veste tudi, da življenje brez priboljškov vsake toliko časa preprosto nebi bilo zabavno! Čeprav ne moremo vedno narediti popolnih … Continued

Preberi več >