Zunanja Senčila

05.05.2021 | Dom in vrt


S trendom, da postajajo priljubljeni zunanji prostori in ločeno območje za sprostitev, je življenje na prostem postalo ključni del vidika oblikovanja domov. Uporaba zunanjih senčil vrhunske kakovosti lahko pomaga najti pravo ravnovesje pri delu na zunanji zasnovi.

Rolo senčila ponujajo številne prednosti, če so pravilno vključena v zasnovo hiše ali poslovne nepremičnine. Oglejmo si prednosti teh izdelkov.

  1. Povečajo prostor

Če imate kompaktno hišo ali poslovni prostor, je uporaba senčil odličen način za optimalno izkoriščanje prostora. Majhno območje lahko razdelite in preoblikujete za različne namene, na primer za pretvorbo terase v zabavno območje.

  1. Zaščita pred zunanjimi elementi

Uporaba visokokakovostnih izdelkov na verandi, terasi ali pergoli vas lahko zaščiti pred zunanjimi elementi, kot so vročina, prah, sončna svetloba, dež, veter in žuželke. Tako lahko takšne prostore uporabljate, ne da bi vas skrbelo za te zunanje dejavnike. Lahko tudi zaščitijo vašo pohištvo, tako da zdrži dlje.

  1. Energijsko učinkovite

Zunanje žaluzije so izdelane tako, da vam pomagajo zmanjšati račune za energijo. Pozimi lahko zadržujejo toploto v notranjosti in hladijo notranjost, tako da odbijajo toploto, ko je zunaj vroče. Z njihovo uporabo lahko dokaj enostavno zmanjšate do 50% porabe električne energije.

  1. Povečajo zasebnost

Ker so žaluzije na voljo v različnih barvah in materialih, jih lahko izberete, da povečate zasebnost vašega zunanjega prostora, ko to želite. Lahko se počutite udobno in zaščiteno v zasebnem umiku, ne da bi vas skrbelo hudobne sosede in radovedne oči.

  1. Izboljšajo estetsko privlačnost

 Na voljo so v različnih barvah in stilih, ki ustrezajo dekorju in arhitekturi vašega kraja. Poleg tega, da pripeljejo “notranjost zunaj”, delujejo tudi obratno, tako da pripeljejo “zunanjost”, tako da lahko uživate v vremenu, ne da bi se dejansko oddaljili od svojega kraja.

  1. Vsestranske so

Ne glede na velikost, slog, vzorec, barvo ali teksturo, so na voljo zunanja senčila po meri, ki ustrezajo vašim zahtevam, kraju in proračunu. Lahko se brez težav združijo s katero koli kuliso in ustvarijo bolj praktičen prostor za preživljanje časa s prijatelji in družino. Na voljo so tudi tkanine za zaščito pred soncem in prozoren ali obarvan PVC.

  1. Enostavne za uporabo

Zunanje žaluzije so na voljo z možnostjo motoriziranega ali ročnega upravljanja po vaših željah, zaradi česar so zelo enostavne za uporabo in pomagajo ohranjati povezanost z zunanjim okoljem.

TEHROL Hiša Senčil

V podjetju TEHROL Hiša Senčil vam lahko pomagamo povezati zunanje in notranje okolje z našo široko paleto  senčil vrhunske kakovosti po dostopnih cenah, ki ustrezajo vašim zahtevam. Naši izdelki so izdelani iz trpežnih materialov, ki trajajo dolgo in ustrezajo svojemu namenu. Na voljo imamo tudi senčila, ki vam omogočajo spremljanje svetlobe, pretoka zraka in temperature glede na vaše udobje.

O PODJETJU
Logo

Podjetje z bogato ponudbo senčil, rolet, garažnih vrat, tend, žaluzij in komarnikov.

Pod javorji 3
1218 Komenda
Slovenija

Phone: 01 72 30 500


Ostale objave

Dom in vrt

25.03.2021

Hrana za pse

Sestavine hrane za pse za dobro zdravje vašega psa Kar zadeva prehranjevanje vaše družine, iščete najboljše možne sestavine. Veste, kako pomembna so polnozrnata žita, sadje in zelenjava ter puste beljakovine za rast telesa in potrebno energijo. Veste tudi, da življenje brez priboljškov vsake toliko časa preprosto nebi bilo zabavno! Čeprav ne moremo vedno narediti popolnih … Continued

Preberi več >

Dom in vrt

14.12.2021

Gremo na plažo

Top 8 stvari za popoln dan na plaži Da bodo vaši dnevi na plaži res popolni, vam postrežemo s seznamom stvari, ki ne smejo manjkati v vaši torbi za na plažo. Brisača za na plažo Mora biti mehka, vpojna in dovolj velika, da vam omogoča udobno ležanje. Če jo pa krasi vaš najljubši tisk, še … Continued

Preberi več >