Barvni kontrasti v kuhinji Dankuchen

18.11.2021 | Dom in vrt


Pozabite na dolgočasne barvne kombinacije, ki se jih boste kmalu naveličali. Drznite si v svoj dom, predvsem pa v kuhinjo, prinesti barvne kontraste. Ti poživijo dom in polepšajo vsak dan, preživet med štirimi stenami.

Danküchen kuhinja

Danküchen kuhinja, model Living je ena izmed tistih, s katero bo vaš dom vse prej kot dolgočasen. S kombinacijo svetlih in temnih barv poudarite eleganco kuhinjskih elementov, popoln dizajn pa tako še bolj pride do izraza. Svetle super mat lak kuhinjske fronte kombinirate s črnim steklom ali s frontami v visokem sijaju. Zakaj pa ne?

Tudi delovne površine so lahko sestavljanka iz različnih odtenkov: les, kamen ali marmor. Če izberete enake odtenke tudi v jedilnici, bosta oba prostora povezana v harmonično, drzno in kontrastno celoto.

Poleg tega vam predlagamo kombinacijo brezročajne kuhinje s kuhinjskimi frontami z ročaji. Zgornje omarice delujejo pri principu push sistema brez ročajev, spodnje pa odpirate z daljšimi, bolj ergonomskimi ročaji. Super kombinacija!

Kuhinja Living je na voljo v visokem sijaju lak izvedbi, tu lahko izbirate med tremi barvami ali v super mat lak izvedbi, kjer so na voljo 4 barve. Kuhinja se ponaša s posebnim dizajnerskim steklom debeline 4 mm v sedmih različnih barvnih izvedbah.

Delovni pulti so debeline od 2, 4, 6, 8 in celo do 10 cm. Izberete lahko debelino po vaši želji, seveda pa je potrebna posebna pozornost na višino kuhinjskih omaric in kuhinjskega otoka. Izberite, kakor vam drago ali kakor ste drzni pri projektiranju svoje kuhinje.

Z užitkom se prepustite opremljanju kuhinje, polne kontrastov in zgotavljamo vam, da bo vsak dan v taki kuhinji pisana mavrica veselja in zadovoljstva. Pa odličnih jedi in dobre družbe seveda tudi!

Vse barvne kontraste v kuhinji Dankuchen Living si lahko ogledate še tukaj:

https://www.youtube.com/watch?v=1jYkryagotI

 

3D izris kuhinje

Za 3d izris kuhinje Living z barvnimi kontrasti ali po vaši želji, pa vas vabimo v salon Prevc Žabnica, kjer boste dobili nasvet od izkušenih strokovnjakov, kako barvno drznost umestiti v vaš kuhinjski prostor.

Kje nas najdete?

https://prevc.si/saloni/

 

Naj živijo barvni kontrasti v kuhinji!

O PODJETJU
Logo

Vsak začetek je poseben izziv in tako je bilo tudi leta 1994, ko se je začela pisati zgodba podjetja Prevc, saloni pohištva. Najprej z enim salonom v ljubljanskem BTC-ju v hali A, nato je podjetje leta 1998 razširilo svojo dejavnost na Gorenjsko, saj se je v Žabnici odprl pohištveni salon na 700 m2 , število zaposlenih pa se je iz dveh povečalo na sedem. Iz našega salona pa je prišla prva kuhinja po meri.

Dorfarje 17
4209 Žabnica
Slovenija

Phone: 051 314 568


Ostale objave

Dom in vrt

19.04.2021

Življenjska doba klimatske naprave

Kakšno življenjsko dobo imajo klimatske naprave Tokrat se bomo nekoliko bolj posvetili temi iz naslova, torej nas danes zanima kakšna je življenjska doba klimatske naprave. Lahko bi rekli, da popolnoma enoznačnega odgovora na to vprašanje ni. Seveda ima vsaka naprava na trgu neko življenjsko dobo, ki je pogojena na več načinov. V prvi vrsti tu govorimo … Continued

Preberi več >

Dom in vrt

15.04.2021

Daikin

Razlage funkcij in lastnosti klimatskih naprav Daikin V spodnji razlagi smo izbrali tri pomembnejše funkcije klimatskih naprav Daikin, ki zagotovo prispevajo k zadovoljstvu uporabnikov in ustvarijo pozitivno uporabniško izkušnjo. Senzor zaznavanja gibanja Sistem zazna gibanje oseb v prostoru ter samodejno prilagodi smer in temperaturo zračnega toka, da se izogne neposrednemu stiku z ljudmi. Zaznavanje poteka … Continued

Preberi več >