Enaa spletna trgovina

26.10.2021 | Tehnika


Spletna trgovina Enaa.com je vodilna spletna trgovina v Sloveniji z največjo ponudbo izdelkov za vse potrebe, tako potrošnikov kot podjetij. Razdeljena je v kar 17 oddelkov in ima objavljenih več kot 400.000 ponudb. Kot prva slovenska spletna trgovina uspešno posluje že od leta 1999, leta 2008 pa je prejela zlato nagrado Naj e-podjetje, ki jo podeljujejo GZS, Japti in ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo.

Spletna trgovina Enaa.com je že dolga leta številka ena v Sloveniji. Odlikujejo jo široka in raznovrstna ponudba ter uporabniku prijazna platforma, ki je pregledno organizirana pri oddelkih. V naši spletni trgovini vsak najde točno tisto, kar potrebuje – in to po ugodni ceni. Nakup v spletni trgovini Enaa.com je varen in udoben, kupci pa imajo na voljo privlačno možnost ekspres dostave isti dan. Smo dokaz, da dober glas seže v deveto vas, saj nas kar 97 % kupcev priporoči svojim prijateljem.

 

Največja ponudba v Sloveniji

Spletna trgovina Enaa.com se ponaša z največjo ponudbo v Sloveniji, saj na enem mestu združuje kar 400.000 različnih izdelkov. Naša ponudba je razdeljena na naslednje oddelke, ki zajemajo vsa področja življenja:

Ne glede na to, ali iščete čistila, računalniško opremo ali poslovna darila – v naši spletni trgovini najdete zares vse. Pri nakupu tehnične opreme nudimo popolnoma brezplačno trimesečno podporo. Ker želimo kupcu ponuditi celovito in kakovostno ponudbo po odličnih cenah, nenehno nadgrajujemo in širimo nabor ponujenih izdelkov in redno pripravljamo privlačne akcijske ponudbe. Potrebe in zadovoljstvo kupca postavljamo na prvo mesto, zato mu želimo zagotoviti najboljšo izkušnjo nakupa.

 

Prodajamo podjetjem in potrošnikom

Spletna trgovina Enaa.com je leta 1999 pričela s prodajo podjetjem, nato pa se je razširila še na potrošnike. Naši prvi kupci so bili podjetniki, ki so najprej kupovali za svoje podjetje, nato pa še zase.

Spletna trgovina Enaa.com je nedvomno prva izbira podjetij in organizacij, saj je izjemno ugodna in hitra rešitev za vse, ki želijo povečati svojo spletno prodajo ali nakupe. Preko spletne trgovine Enaa.com prodaja svoje izdelke več kot 300 domačih in tujih podjetij. Do sedaj nam je zaupalo že več kot 500.000 zadovoljnih kupcev – med njimi so tudi vodila slovenska podjetja.

Podjetjem omogočamo digitalizacijo nabave tehničnih in pisarniških izdelkov široke potrošnje. Z našo pomočjo lažje vzpostavijo preglednost pri nabavi opreme in izboljšajo nadzor nad izdatki za opremo.

Svojim strankam nenehno stojimo ob strani in jim s svojimi izkušnjami in znanjem pomagamo pri reševanju težav, s katerimi se srečajo na svoji poslovni poti. Nudimo jim kredite, konkurenčne cene za male in velike nakupe, odlično podporo – osebnega skrbnika, hitro dostavo in še veliko več. Omogočamo jim najboljše nabavne pogoje, tako pri manjših kot večjih nakupih opreme. Podjetjem torej prihranimo tisto, kar je najbolj dragoceno – to je njihov čas.

V podjetju Gambit trade d.o.o., ki vodi spletno trgovino Enaa.com, bomo še naprej ostali zvesti svojemu poslanstvu, to je zagotavljati kakovostno storitev in zadovoljstvo kupcev. Želimo ostati vodilno domače tehnološko podjetje, ki premika meje. Sledili bomo svoji viziji odgovornega in poštenega poslovanja in ostali zanesljiv partner.

O PODJETJU
Logo

Za montažo bele tehnike ali klimatskih naprav, za namestitev televizorja, namestitev in popravilo računalnikov ter programske opreme, kadarkoli potrebujete strokovnjaka, zrihtamo vse!

Savska cesta 3a
1000 Ljubljana
Slovenija

Phone: 01 43 76 333


Ostale objave

Tehnika

10.03.2021

Kolagen

Vse kar morate vedeti o kolagenu Koliko kolagena bi morali vzeti na dan? Kolagen je ena izmed primarnih beljakovin v telesu. Sestavljen je iz aminokislinskih verig in je pomemben del strukturnih komponent in vezivnega tkiva, kot so koža, tetive, mišice, vezi in ožilje, pa tudi deli oči in zob. Kolagen pomaga tudi pri strjevanju krvi, … Continued

Preberi več >

Poglejmo kateri dogodki spadajo med Ljubljana events, in kako ti prispevajo k barvitemu kulturnemu utripu mesta. Ljubljana, prestolnica Slovenije, je mesto, ki nikoli ne spi. Z bogato zgodovino, sodobno umetnostjo in živahnim nočnim življenjem, Ljubljana ponuja široko paleto dogodkov, ki privabljajo tako lokalne prebivalce kot tudi obiskovalce od daleč.  Festival Ljubljana: Sinonim za Kulturo in … Continued

Preberi več >