Liposomski D3 + K2

15.07.2021 | Uncategorised


Prehransko dopolnilo liposomski D3 + k2 vsebuje vitamin D3 in K2 v liposomski obliki, kar omogoča odlično absorpcijo.

Kaj so prednosti uživanja liposomov?

Prednosti uživanja liposomov so skoraj popolna absorpcija vitaminov/mineralov v kri, dostava aktivnih učinkovin (vitaminov/mineralov) direktno v celico. Za enak učinek potrebujemo manjšo količino vitamina, prav tako pa ne povzročajo neprijetnih prebavnih težav, ki jih lahko povzročajo običajna prehranska dopolnila. Stabilni so pri nizkem pH-ju, zato zlahka dosežejo tanko črevo in se absorbirajo v krvni obtok.

Zakaj uživati vitamin D?

Vitamin D3 igra ključno vlogo pri normalnem delovanju imunskega sistema. V koži ga lahko telo proizvaja samo pod vplivom sončne svetlobe (UVB- sevanje). Predvsem v zimskih mesecih, od oktobra do aprila, UV-sevanje ne zadostuje, zato so dodatni odmerki vitamina D priporočljivi vse leto.

Vitamin D poleg tega, da pripomore k normalnemu delovanju imunskega sistema, v telesu sodeluje pri številnih procesih. Pripomore k ohranitvi zdravih zob, normalnih mišičnih funkcij in zdravih kosti. Prav tako pripomore k normalni absorpciji/ izkoristku kalcija in fosforja.

Zakaj skupaj z vitaminom D zaužiti vitamin K?

Vitamin K2 pripomore k ohranitvi zdravih zob in kosti s tem, da usmerja nalaganje kalcija na prava mesta v telesu. Vitamin D pa poskrbi, da se ta kalcij absorbira. Vitamin D torej omogoča oz. dovoljuje vstop v telo, vitamin K pa poskrbi, da se kalcij ne nalaga na arterijah.

O PODJETJU
Logo

Izdelujemo kozmetiko iz naravnih, negovalnih sestavin za skrbno nego celega telesa.


Ostale objave

V zadnjih nekaj letih so športna oblačila vse bolj priljubljena. S profesionalnimi športniki, ki podpirajo in uporabljajo vrhunske blagovne znamke, skoraj povsod, kjer pogledate, nekdo nosi obliko športnih oblačil. V zadnjem času je postalo ‘modno’ nositi športne znamke kot modno izjavo. Pogosto vidimo ljudi, ki se sprehajajo po mestu v svoji blagovni znamki fitnes opreme. … Continued

Preberi več >

Uncategorised

13.01.2021

Prevc

Ljubezen do reda v kuhinji Spadate tudi vi med tiste, ki so kreativni in radi ustvarjate, obenem pa ljubite red? Mogoče vas nered moti celo pri ustvarjanju. Vsekakor pa po zaključku dela, kuhanja ali ustvarjanja želite imeti vse na svojem mestu? Načrtovalci modernih kuhinj so pri načrtovanju kuhinj poskrbeli za to in kdor si v … Continued

Preberi več >