Mul’c – Štartaj Slovenija

31.03.2021 | Nega in zdravje


Zagotovo se spomnete projekta Mul’c iz oddaje Štartaj Slovenija!

Mul’c obroki so zdravi, odličnega okusa in pripravljeni v nekaj minutah

Pripravite Mul’c obrok svojim otrokom za zajtrk, malico ali večerjo. Otroci vam bodo sigurno hvaležni, vi pa ne boste imeli slabe vesti, saj boste vedeli, da sta zanje naredili le najboljše!

Mul’c linija bio žitnih obrokov, vsebuje le naravne sestavine, brez kakršnihkoli konzervansov, namiznega sladkorja, umetnih barvil in arom. Obroki so na voljo v instant različici in različici za kuhanje.

Štartaj Slovenija

Štartaj Slovenija je podjetniško gibanje, ki daje mladim podjetnikom priložnost za poslovni zagon. Trije partnerji Štartaj Slovenija so: trgovsko podjetje Spar Slovenija, medijska hiša POP TV in oglaševalska agencija Formitas Creative.

Vsi partnerji prispevajo svoj delež in pomagajo pri razvoju mladih podjetnikov. Pomagajo jim pri razvoju izdelka in predstavijo, kaj sploh dejansko pomeni sodelovanje z velikim trgovcem.

V okviru projekta je priložnost za sodelovanje dobilo že kar 36 podjetnikov, ki so skupno predstavili že 180 izdelkov.

Med podjetniki Štartaj Slovenija se je ustvarila tudi skupnost, kjer si vsi izmenjujejo znanja. Vsa podjetja pa so seveda postala zgled mlajšim generacijam.

Mul’c zgodba

Tina je že skozi svoje otroštvo od staršev dobila ljubezen do vrtičkanja, zeliščarstva, gobarjenja sadjarstva ter pripravljanja domače hrane od vsakdanjih obrokov vse do najrazličnejše ozimnice. Ko je spoznala Marka, ga je želeli »okužiti« s svojim načinom življenja. Kupila sta nasad orehov in s tem postala tudi kmeta, kar si prej nista niti predstavljala. Že vrsto let živita in delujeta v sožitju z narava in to stalno prenašata tudi na svoje otroke.

Sama ideja se je začela v domači kuhinji. Kot starša sta želela svojim otrokom nuditi le najboljše – polnovredne in zdrave obroke. V tem hitrem tempu življenja pa za to velikokrat zmanjkuje časa, zato se je potrebno zadovoljiti s kakšno instant mešanico s prekomerno količino sladkorja. Na ta način pa za otroka ne naredimo prav nič dobrega.

Kot starša sta se seveda sama večkrat soočila s tem in se zato odločila da ustvarita naraven zdrav in okusen obrok, ki ga bodo otroci radi jedli. Začela so se prva testiranja in tako so nastali prvi štirje okusi Mul’ca – Oreh, Kokos, Kakav in Lešnik.

Mul’c v projektu Štartaj Slovenija

Mark Kališnik in Tina Berlec, verjameta v moč naravnih sestavin v Mul’c obrokih. Vse svoje prihranke sta vložila v nasad orehov, ne vedoč kam točno ju bo to pripeljalo. Odločitev se je kmalu izkazala kot odlična, saj sta razvila linijo bio žitnih obrokov in kakavov napitek Mul’c. S tem sta odlično popestrila ponudbo otroških in družinskih obrokov.

Vse Mul’c izdelke lahko kupite v vseh Megamarketih Interspar po Sloveniji ter izbranih trgovinah Spar. Podroben seznam trgovin pa si lahko ogledate na njihovi spletni strani mulc.si.

O PODJETJU
Logo

Za blagovno znamko Mul’c stojiva Tina in Mark, življenjska sopotnika, starša Neže in Nika, velika ljubitelja narave in odlične, zdrave, doma pripravljene hrane.

Žale 19A
1241 Kamnik
Slovenija

Phone: 031 244 710


Ostale objave

Nega in zdravje

13.12.2023

Ljubljana events: Mesto dogodkov

Poglejmo kateri dogodki spadajo med Ljubljana events, in kako ti prispevajo k barvitemu kulturnemu utripu mesta. Ljubljana, prestolnica Slovenije, je mesto, ki nikoli ne spi. Z bogato zgodovino, sodobno umetnostjo in živahnim nočnim življenjem, Ljubljana ponuja široko paleto dogodkov, ki privabljajo tako lokalne prebivalce kot tudi obiskovalce od daleč.  Festival Ljubljana: Sinonim za Kulturo in … Continued

Preberi več >

Nega in zdravje

10.06.2024

Vpliv nepremičninskega trga

Vpliv nepremičninskega trga na življenjski slog Nepremičninski trg ima pomemben vpliv na naš vsakdanji življenjski slog. Cene nepremičnin, trendi na trgu stanovanj in možnosti za nakup ali najem doma neposredno vplivajo na naše življenje, tako v finančnem kot tudi v čustvenem in praktičnem smislu. V tem članku bomo raziskali, kako nepremičninski trg oblikuje naš življenjski … Continued

Preberi več >