Omare

19.03.2021 | Dom in vrt


Izbira prave omare za vašo spalnico ni vedno enostavno opravili. Potrebno je upoštevati velikost in stil. Vsi si seveda želimo imeti funkcionalno in prostorno omaro, ki nam bo služila mnoga leta,  bo funkcionalna in imela dovolj prostora za shranjevanje.

Pestra izbira

Pri Akronu so na voljo v različnih modelih, slogih in velikostih. Omare Akron so znane po izredni kakovosti, prilagodljivosti, vzdržljivosti in visoki estetiki.

Omare z drsnimi ali krilnimi vrati

So odlične za različne prostore v vašem stanovanju ali hiši. Nudijo dovolj prostora za shranjevanje oblačil, nogavic, čevljev, torbic in vseh ostalih stvari. Primerne so za katere koli prostore v vaši hiši – spalnice, predsobe, otroške sobe ali dnevne sobe.

Vse omare so izdelane iz kvalitetnih materialov, saj podjetje Akron spremlja kakovost v vseh fazah izdelave. Z odločitvijo za Akronovo pohištvo boste sprejeli najboljše razmerje med kakovostjo in ceno!

Vgradne omare

Vgradne omare so ene izmed najbolj priljubljenih kosov pohištva. So odlične za najboljši izkoristek prostorov v vsakem manjšem stanovanju. Po navadi segajo od stropa do dal – njeni elementi pa so izdelani po vaših željah.

S pomočjo spletne aplikacije si lahko izrišete svojo lastno v 3D tehniki. Poljubno izberite razpored in izgled omare.

Omare z osebnimi motivi

Akron vam po meri izdela omaro z motivom po želji! Na vrata namestijo poljubno nalepko z vašo najljubšo sliko, ki bo popestrila vaš prostor in mu dodala energijo. Zagotovljena je visoka kakovost tiska.

Akron.si

Pri Akronu boste našli prav vse za vašo sanjsko omaro! Na voljo imajo vgradne omare, garderobne sobe, notranjo opremo za omare, vrata in okovja, različne barve kombinacije, postavitev vgradnih omar in omare z osebnimi motivi.

Pri Akronu zagotavljajo maksimalen izkoristek prostora in dolgo življenjsko dobo! Vabljeni v Akron salone, da si ogledate celotno ponudbo in dobite idejo za vašo lastno omaro. Občutite izjemno kakovost in dovršenost tudi v vašem domu.

O PODJETJU
Logo

Akron že več kot 30 let nudi celovite rešitve opremljanja z vgradnimi omarami in drugim pohištvom ter dosega zavidljive rezultate.

Celovška cesta 172
1000 Ljubljana
Slovenija


Ostale objave

Električna kolesa delimo praktično enako po svojem namenu kot običajna kolesa. Tako jih ločimo glede na njihovo uporabnost in namenskost. MESTNA ELEKTRIČNA KOLESA Že samo ime nam pove, da so to električna kolesa, ki so namenjena predvsem za vožnjo po mestu, vaseh in podobno. Gre za električna kolesa, ki imajo opremo in zmogljivosti prilagojeno predvsem … Continued

Preberi več >

Dom in vrt

02.12.2021

Bio krompirjeve vlaknine

BIO krompirjeve vlaknine se pridobivajo iz ekološkega krompirja, ki mu med pridelovalnim postopkom odvzamejo celoten škrob in tako ostanejo samo vlaknine. Te vlaknine pa imajo izredno veliko sposobnost vezanja vode. Bistvena razlika med krompirjem in krompirjevimi vlakninami je v vsebnosti ogljikovih hidratov in hranilni vrednosti. Krompirjeve vlaknine vsebujejo zelo malo ogljikovih hidratov, to je samo … Continued

Preberi več >