Omare

19.03.2021 | Dom in vrt


Izbira prave omare za vašo spalnico ni vedno enostavno opravili. Potrebno je upoštevati velikost in stil. Vsi si seveda želimo imeti funkcionalno in prostorno omaro, ki nam bo služila mnoga leta,  bo funkcionalna in imela dovolj prostora za shranjevanje.

Pestra izbira

Pri Akronu so na voljo v različnih modelih, slogih in velikostih. Omare Akron so znane po izredni kakovosti, prilagodljivosti, vzdržljivosti in visoki estetiki.

Omare z drsnimi ali krilnimi vrati

So odlične za različne prostore v vašem stanovanju ali hiši. Nudijo dovolj prostora za shranjevanje oblačil, nogavic, čevljev, torbic in vseh ostalih stvari. Primerne so za katere koli prostore v vaši hiši – spalnice, predsobe, otroške sobe ali dnevne sobe.

Vse omare so izdelane iz kvalitetnih materialov, saj podjetje Akron spremlja kakovost v vseh fazah izdelave. Z odločitvijo za Akronovo pohištvo boste sprejeli najboljše razmerje med kakovostjo in ceno!

Vgradne omare

Vgradne omare so ene izmed najbolj priljubljenih kosov pohištva. So odlične za najboljši izkoristek prostorov v vsakem manjšem stanovanju. Po navadi segajo od stropa do dal – njeni elementi pa so izdelani po vaših željah.

S pomočjo spletne aplikacije si lahko izrišete svojo lastno v 3D tehniki. Poljubno izberite razpored in izgled omare.

Omare z osebnimi motivi

Akron vam po meri izdela omaro z motivom po želji! Na vrata namestijo poljubno nalepko z vašo najljubšo sliko, ki bo popestrila vaš prostor in mu dodala energijo. Zagotovljena je visoka kakovost tiska.

Akron.si

Pri Akronu boste našli prav vse za vašo sanjsko omaro! Na voljo imajo vgradne omare, garderobne sobe, notranjo opremo za omare, vrata in okovja, različne barve kombinacije, postavitev vgradnih omar in omare z osebnimi motivi.

Pri Akronu zagotavljajo maksimalen izkoristek prostora in dolgo življenjsko dobo! Vabljeni v Akron salone, da si ogledate celotno ponudbo in dobite idejo za vašo lastno omaro. Občutite izjemno kakovost in dovršenost tudi v vašem domu.

O PODJETJU
Logo

Akron že več kot 30 let nudi celovite rešitve opremljanja z vgradnimi omarami in drugim pohištvom ter dosega zavidljive rezultate.

Celovška cesta 172
1000 Ljubljana
Slovenija


Ostale objave

Dom in vrt

23.06.2023

Krema za roke

V digitalni dobi, ko se beseda kakovost pogosto skriva za množico reklam in sponzoriranih vsebin, je več kot kdaj koli prej potrebno osvetliti resnico. Govorimo o nečem, kar je morda videti preprosto, a ima velik vpliv na naše življenje. Roke uporabljamo vsak dan. Od prijemanja skodelice kave do tipkanja na tipkovnici; roke so naši življenjski … Continued

Preberi več >

Dom in vrt

14.01.2021

Klimatske naprave nekoč in danes

Človek je že od nekdaj poznal in cenil pomen uravnavanja temperature zraka. V zimskem času se je moral znati ogreti, poleti pa na nek način ohladiti. Na samem začetku iskanja optimalne rešitve so ljudje prišli do prvih ugotovitev. In sicer, da je poleti pod zemljo, ali v votlini, precej bolj prijetno kot zunaj na vročem … Continued

Preberi več >