Omare

19.03.2021 | Dom in vrt


Izbira prave omare za vašo spalnico ni vedno enostavno opravili. Potrebno je upoštevati velikost in stil. Vsi si seveda želimo imeti funkcionalno in prostorno omaro, ki nam bo služila mnoga leta,  bo funkcionalna in imela dovolj prostora za shranjevanje.

Pestra izbira

Pri Akronu so na voljo v različnih modelih, slogih in velikostih. Omare Akron so znane po izredni kakovosti, prilagodljivosti, vzdržljivosti in visoki estetiki.

Omare z drsnimi ali krilnimi vrati

So odlične za različne prostore v vašem stanovanju ali hiši. Nudijo dovolj prostora za shranjevanje oblačil, nogavic, čevljev, torbic in vseh ostalih stvari. Primerne so za katere koli prostore v vaši hiši – spalnice, predsobe, otroške sobe ali dnevne sobe.

Vse omare so izdelane iz kvalitetnih materialov, saj podjetje Akron spremlja kakovost v vseh fazah izdelave. Z odločitvijo za Akronovo pohištvo boste sprejeli najboljše razmerje med kakovostjo in ceno!

Vgradne omare

Vgradne omare so ene izmed najbolj priljubljenih kosov pohištva. So odlične za najboljši izkoristek prostorov v vsakem manjšem stanovanju. Po navadi segajo od stropa do dal – njeni elementi pa so izdelani po vaših željah.

S pomočjo spletne aplikacije si lahko izrišete svojo lastno v 3D tehniki. Poljubno izberite razpored in izgled omare.

Omare z osebnimi motivi

Akron vam po meri izdela omaro z motivom po želji! Na vrata namestijo poljubno nalepko z vašo najljubšo sliko, ki bo popestrila vaš prostor in mu dodala energijo. Zagotovljena je visoka kakovost tiska.

Akron.si

Pri Akronu boste našli prav vse za vašo sanjsko omaro! Na voljo imajo vgradne omare, garderobne sobe, notranjo opremo za omare, vrata in okovja, različne barve kombinacije, postavitev vgradnih omar in omare z osebnimi motivi.

Pri Akronu zagotavljajo maksimalen izkoristek prostora in dolgo življenjsko dobo! Vabljeni v Akron salone, da si ogledate celotno ponudbo in dobite idejo za vašo lastno omaro. Občutite izjemno kakovost in dovršenost tudi v vašem domu.

O PODJETJU
Logo

Akron že več kot 30 let nudi celovite rešitve opremljanja z vgradnimi omarami in drugim pohištvom ter dosega zavidljive rezultate.

Celovška cesta 172
1000 Ljubljana
Slovenija


Ostale objave

Dom in vrt

31.03.2021

Mul’c – Štartaj Slovenija

Zagotovo se spomnete projekta Mul’c iz oddaje Štartaj Slovenija! Mul’c obroki so zdravi, odličnega okusa in pripravljeni v nekaj minutah Pripravite Mul’c obrok svojim otrokom za zajtrk, malico ali večerjo. Otroci vam bodo sigurno hvaležni, vi pa ne boste imeli slabe vesti, saj boste vedeli, da sta zanje naredili le najboljše! Mul’c linija bio žitnih … Continued

Preberi več >

V članku bodo na kratko predstavljene nekatere teme, dejstva in vprašanja s področja prava intelektualne lastnine. Ta članek je namenjen vsem, ki so imeli mali ali nič stika z intelektualno lastnino in je zasnovan kot kratka začetnica za poudarjanje določenih elementov tega področja. #1 Vrste intelektualne lastnine Intelektualna lastnina je razdeljena na dve osnovni kategoriji: … Continued

Preberi več >