Prevc

13.01.2021 | Dom in vrt


Ljubezen do reda v kuhinji

Spadate tudi vi med tiste, ki so kreativni in radi ustvarjate, obenem pa ljubite red? Mogoče vas nered moti celo pri ustvarjanju. Vsekakor pa po zaključku dela, kuhanja ali ustvarjanja želite imeti vse na svojem mestu?

Načrtovalci modernih kuhinj so pri načrtovanju kuhinj poskrbeli za to in kdor si v kuhinji želi imeti red, ga lahko tudi ima. Sodobna obdelava materialov pa je zagotovilo, da je vzdrževanje in čiščenje bolj enostavno in da je red v kuhinji čim laže doseči in ohranjati. Pa poglejmo, kako to gre in če je načrtovalcem to uspelo v zadostni meri. J

  1. Praktični izvlečni elementi izboljšajo organizacijo v kuhinji, hkrati pa poskrbijo, da je prostor v omarah izkoriščen do zadnjega kotička. Stekleni okvirji pa omogočijo, da imate popoln pregled nad vsebino predalov.
  2. Visoka omara za shranjevanje vam nudi prostor za kar 200 kg moke. Seveda lahko vanjo pospravite tudi druga trajna živila kot npr. konzervirano hrano, sladkor, testenine, riž, oreščke … V taki omari je vedno vse na svojem mestu in enostavno dostopno.
  3. Predali raznih velikosti so tisti, ki v moderni funkcionalni kuhinji ne smejo manjkati. Vsekakor v salonih Prevc priporočamo čim več predalov. Celoten spodnji niz elementov v kuhinji je lahko sestavljen iz predalov. Tudi pod pomivalnim koritom je prostor zanje. V zgornjem predalu z odprtino lahko shranimo krpe in čistila, v spodnjem, bolj globokem, pa ločujemo odpadke.
  4. Polni izvlek predalov je nekaj, kar bi v funkcionalni kuhinji težko pogrešali. Omogoča pa, da imamo pregled nad vsebino predala do zadnjega centimetra.
  5. Ne pozabite svojih dragocenih predalov opremiti z dodatki za popolno ureditev njihove notranjosti kot so vložki za jedilni pribor, posodice za začimbe, držala za krožnike in držala za steklenice.

Prevc Ponudba

Moderni kuhinjski elementi in njihovi dodatki omogočajo popolno organizacijo in popoln red v kuhinji. S tem prihranimo čas in denar, obenem pa lahko še naprej negujemo ljubezen do reda v našem običajno najljubšem prostoru doma, v kuhinji.

V salonih Prevc vsako leto skupaj z vami načrtujemo več kot 500 kuhinj Alples in Dankuchen. In prav dobro nam je znano, kako lep je lahko red.

O PODJETJU
Logo

Vsak začetek je poseben izziv in tako je bilo tudi leta 1994, ko se je začela pisati zgodba podjetja Prevc, saloni pohištva. Najprej z enim salonom v ljubljanskem BTC-ju v hali A, nato je podjetje leta 1998 razširilo svojo dejavnost na Gorenjsko, saj se je v Žabnici odprl pohištveni salon na 700 m2 , število zaposlenih pa se je iz dveh povečalo na sedem. Iz našega salona pa je prišla prva kuhinja po meri.

Dorfarje 17
4209 Žabnica
Slovenija

Phone: 051 314 568


Ostale objave

Še nedolgo nazaj so ljudje ob omembi toplotne črpalke enostavno odmahnili z roko. Češ, da je predraga, neučinkovita in podobno. Popolnoma brez osnove seveda. Danes je ogrevanje s pomočjo teh naprav tema številka ena vseh graditeljev in lastnikov, ki si želijo znižati strošek ogrevanja. Uporaba toplotnih črpalk je vsekakor smiselna v vseh objektih, a je … Continued

Preberi več >

Dom in vrt

29.07.2021

Hladno stiskana hrana za pse

Hladno stiskana hrana za pse ni nekaj povsem novega se pa v kar nekaj vidikih razlikuje od klasične brekitirane pasje hrane. Predvsem so razlike pri proizvodnji saj pri hladnem stiskanju ne izgubljamo na kakovosti. Kaj je pravzaprav je hladno stiskana hrana za pse? Hrana je pripravljena na edinstven način s katerim zadržimo čim več sestavin … Continued

Preberi več >