Prevc

13.01.2021 | Dom in vrt


Ljubezen do reda v kuhinji

Spadate tudi vi med tiste, ki so kreativni in radi ustvarjate, obenem pa ljubite red? Mogoče vas nered moti celo pri ustvarjanju. Vsekakor pa po zaključku dela, kuhanja ali ustvarjanja želite imeti vse na svojem mestu?

Načrtovalci modernih kuhinj so pri načrtovanju kuhinj poskrbeli za to in kdor si v kuhinji želi imeti red, ga lahko tudi ima. Sodobna obdelava materialov pa je zagotovilo, da je vzdrževanje in čiščenje bolj enostavno in da je red v kuhinji čim laže doseči in ohranjati. Pa poglejmo, kako to gre in če je načrtovalcem to uspelo v zadostni meri. J

  1. Praktični izvlečni elementi izboljšajo organizacijo v kuhinji, hkrati pa poskrbijo, da je prostor v omarah izkoriščen do zadnjega kotička. Stekleni okvirji pa omogočijo, da imate popoln pregled nad vsebino predalov.
  2. Visoka omara za shranjevanje vam nudi prostor za kar 200 kg moke. Seveda lahko vanjo pospravite tudi druga trajna živila kot npr. konzervirano hrano, sladkor, testenine, riž, oreščke … V taki omari je vedno vse na svojem mestu in enostavno dostopno.
  3. Predali raznih velikosti so tisti, ki v moderni funkcionalni kuhinji ne smejo manjkati. Vsekakor v salonih Prevc priporočamo čim več predalov. Celoten spodnji niz elementov v kuhinji je lahko sestavljen iz predalov. Tudi pod pomivalnim koritom je prostor zanje. V zgornjem predalu z odprtino lahko shranimo krpe in čistila, v spodnjem, bolj globokem, pa ločujemo odpadke.
  4. Polni izvlek predalov je nekaj, kar bi v funkcionalni kuhinji težko pogrešali. Omogoča pa, da imamo pregled nad vsebino predala do zadnjega centimetra.
  5. Ne pozabite svojih dragocenih predalov opremiti z dodatki za popolno ureditev njihove notranjosti kot so vložki za jedilni pribor, posodice za začimbe, držala za krožnike in držala za steklenice.

Prevc Ponudba

Moderni kuhinjski elementi in njihovi dodatki omogočajo popolno organizacijo in popoln red v kuhinji. S tem prihranimo čas in denar, obenem pa lahko še naprej negujemo ljubezen do reda v našem običajno najljubšem prostoru doma, v kuhinji.

V salonih Prevc vsako leto skupaj z vami načrtujemo več kot 500 kuhinj Alples in Dankuchen. In prav dobro nam je znano, kako lep je lahko red.

O PODJETJU
Logo

Vsak začetek je poseben izziv in tako je bilo tudi leta 1994, ko se je začela pisati zgodba podjetja Prevc, saloni pohištva. Najprej z enim salonom v ljubljanskem BTC-ju v hali A, nato je podjetje leta 1998 razširilo svojo dejavnost na Gorenjsko, saj se je v Žabnici odprl pohištveni salon na 700 m2 , število zaposlenih pa se je iz dveh povečalo na sedem. Iz našega salona pa je prišla prva kuhinja po meri.

Dorfarje 17
4209 Žabnica
Slovenija

Phone: 051 314 568


Ostale objave

Dom in vrt

28.01.2021

Električno kolo

Kolesarjenje je dejavnost, ki jo lahko počne vsa družina skupaj. Študije so pokazale, da presenetljivo na otroke vplivajo odločitve staršev glede vadbe, kolesarjenja ipd. Preprosto povedano. Če vas otroci vidijo kolesariti, menijo, da je to normalno in bodo želeli slediti vašemu zgledu. Električna kolesa postajajo vse bolj priljubljena Prav zato vam tehnologija električnega kolesa  prinaša … Continued

Preberi več >

Dom in vrt

16.04.2021

Karate uniforma

Pomen karate uniforme v borilnih veščinah Uniforme so ključni del tradicije borilnih veščin in se nosijo med treningi. Kaj predstavlja karate uniforma? Karate uniforma ni le kos oblačila. Je tudi orodje za mentalno in fizično pripravo. Oblačenje karate uniforme in zavezovanje pasu je signal, da se morate pripraviti na pouk in dati 100% sebe. Če … Continued

Preberi več >