Profarm – Ponudba kmetijske mehanizacije

06.01.2022 | Dom in vrt


Profarm ima na voljo prav vse kar potrebujete za vrhunsko kmetovanje. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate široko ponudbo prodajnega programa. V njem so na voljo:

Znamka Pottinger

Kar se je začelo leta 1871 kot majhna delavnica s preprosto idejo v Grieskirchnu v Avstriji, je zdaj proizvajalec kmetijskih strojev PÖTTINGER s štirimi proizvodnimi obrati v treh državah in aktivnostjo po vsem svetu. Veliko stvari se je spremenilo, a ena stvar je vedno ostala enaka: vrednote podjetja in spoštovanje ljudi, na katerih podjetje temelji.

Pottinger svoje izdelek izdeluje z uporabo najnovejših fleksibilnih industrijskih metod na več lokacijah. Vse, kar naredijo, je dostavljeno v najvišji možni kakovosti. Od ustanovitve podjetja leta 1871 je PÖTTINGER posvečen kmetijski tehniki. Pionirski razvoj pa je prinesel mednarodno priznanje. Z njihovimi izdelki doživite izjemne mejnike v zgodovini podjetja od ustanovitve do danes.

Znamka Reck

Po skoraj celem svetu ljudje zaupajo strojem RECK Agrartechnik. To jih najbolj motivira! Zavzetost, izkušnje in kreativnost vseh zaposlenih zagotavljajo visoko kakovost izdelkov. Kot tradicionalno družinsko podjetje s sedežen v Baden-Württembergu delujejo globalno. V Nemčiji imajo 15 distributerjev in več kot 1000 specializiranih trgovcev, ki omogočajo osebni stik na mestu. Več kot 75 usposobljenih uvoznikov v 35 državah je osnova svetovne distribucijske mreže.

Lokalna prisotnost omogoča enostaven dostop do končnih strank in strokovnega znanja. Zaradi tega je RECK Agrartechnik sposoben držati obljubo blagovne znamke »Made in Germany« in s tem povezane odlične standarde kakovosti. Uspešen certifikat potrjuje njihovo trditev in delovanje.

Profarm Košenina

Znamki Pottinger in Reck sta na voljo pri Profarm Košenina. Izbirate lahko med novo kmetijsko mehanizacijo in rabljeno kmetijsko mehanizacijo. Nudijo pa vam tudi servis kmetijske opreme in strojev.

O PODJETJU

Ostale objave

Pnevmatski žebljalnik je močno orodje, brez katerega v delavnici ali pri gradbenem projektu skorajda ne gre več. Ta vrsta žebljalnika uporablja zračni tlak za sprožitev žebla, kar omogoča hitrejše in učinkovitejše delo. Če gradite lesen šotor, vam lahko pnevmatski žebljalnik prihrani veliko časa in truda v primerjavi z ročnim zabijanjem žebljev. V nadaljevanju vam predstavljamo … Continued

Preberi več >

Dom in vrt

18.08.2021

KAKO SKRBETI ZASE MED MENOPAVZO

Večina žensk bo menopavzo začela doživljati med 45 in 55 letom starosti, čeprav se pri nekaterih začne prej, pri nekaterih kasneje. Menopavza je naravni del staranja. Kakšni so simptomi menopavze? Večina žensk bo imela simptome menopavze. Najpogostejši vključujejo: – Navali vročine – Nočno znojenje – Motnje spanja – Bolečine in bolečine v sklepih – “Možganska … Continued

Preberi več >