Shine Brown

18.11.2021 | Nega in zdravje


Poletje je še daleč. Toda ali ste vedeli, da se lahko že danes začnete ukvarjati s svojo seksi poletno zagorelostjo?

Spoznajte Shine Brown

Shine Brown je BYROKKO-va uspešnica. Naš ponos in največja strast. Revolucionarna krema za porjavitev, ki je spremenila življenja na tisoče naših strank. Lahko bi spremenila tudi vaše. Kako točno, se najbrž sprašujete?

 

Seksi porjavelost z manj izpostavljenosti soncu

Je to sploh mogoče? Seveda je. Naša Shine Brown vrhunska krema, pospešuje naravni proces porjavitve, da lahko dosežete naravno, temno in dolgotrajno porjavelost. Lahko se uporablja v kombinaciji z izpostavljenostjo naravni sončni svetlobi ali z uporabo solarijev. Kadar koli želite, lahko priskrbi, neverjetne in hitre rezultate.

 

Kako uporabiti Shine Brown?

To je popolnoma preprosto. Kremo nanesite pred vsakim sončenjem, na prostem ali v zaprtih prostorih. Zdrav naravni proces sončenja lahko še pospešite tako, da med sončenjem pijete veliko tekočine in po njem negujete kožo. Zato naša krema za porjavitev Shine Brown deluje odlično v kombinaciji z negovalno kremo ByRokko Aloe Vera in kremo After Sun.

 

Dodatne ugodnosti

Odlična porjavelost naravnega videza z manj izpostavljenosti soncu je sama po sebi odličen dosežek. Toda Shine Brown ne ponuja samo tega. Na voljo je brez kemikalij, ki bi lahko resno poškodovale vašo kožo. Namesto tega ponuja vrhunske sestavine, ki negujejo in vlažijo vašo kožo. Prav tako se hitro vpije in tako zagotavlja nanos brez madežev.

 

Preverite, kaj pravijo naše zadovoljne stranke

Morda vam bo vse to težko verjeti, zato predlagamo, da preverite komentarje uporabnikov Shine Brown na naši spletni strani. Zadovoljne stranke so naše največje bogastvo. In upamo, da se jim kmalu pridružite.

O PODJETJU
Logo

Our skin and hair products are made with 100% natural ingredients and packed into practical packaging. Our products will make you feel and look good.

Preserje pri Radomljah, Pelechova cesta 11
1235 Radomlje
Slovenija


Ostale objave

Nega in zdravje

20.04.2021

Sušilec za lase

Kako pravilno uporabljati sušilec za lase? Tu je eksistencialno vprašanje: Ali bi morali uporabiti sušilec za lase? Če želite več nadzora nad svojim slogom las, bi morali. Če želite več volumna, še posebej, če se redči, potem da, uporabite sušilec za lase. Če se morate posušiti, a ne verjamete v brisače, uporabite sušilec za lase. … Continued

Preberi več >

Nega in zdravje

13.07.2023

Pralni stroji so naši pomočniki

Potovanje skozi zgodovino pralnih strojev Preden so pralni stroji prevzeli nadzor, so ljudje prali perilo na roke, kar je bil težak in zamuden proces. Leta 1782 pa je Thomas Bentham izumil ročni pralni stroj. Ta naprava je sprožila revolucijo v svetu pranja perila. Pralni stroji so spremenili tudi način življenja, saj so odpravili pralni dan … Continued

Preberi več >