Tečaji angleščine s poudarkom na konverzaciji

28.07.2021 | Izobraževanje


Znanje tujih jezikov je izjemna naložba. Najbolj razširjen svetovni jezik pa je zagotovo angleščina. Učenje angleščine je tako za mnoge odskočna deska do uspeha v poslovnem ali zasebnem življenju, saj dobro znanje jezika odpira številna vrata v svet. Znanje angleščine je danes postalo pravzaprav nuja in ni več posebna prednost tistih, ki so se za to odločili brez obveze in se vpisali na tečaj angleškega jezika.

Zapolnite svoje jezikovne luknje

In kaj tečajnikom pri angleščini povzroča največ sivih las? Najpogosteje se srečujejo s težavami pri pisanju in izgovorjavi. Celo materni govorci kdaj niso povsem prepričani, kakšen zapis ali intonacija besede je pravilna. Za utrditev in nadgraditev znanja angleščine so vam tako na voljo izkušeni Lingulini profesorji. Z izbiro zanimivih tem in pravimi spodbudami vam bodo pomagali, da se boste znebili strahu pred tujim jezikom. Tako boste kar se da hitro v angleščini spregovorili samozavestno in suvereno.

Tečaji po vaši meri

Ker se v jezikovni šoli Lingula zavedajo, da je težko uskladiti službene obveznosti z drugimi dejavnostmi, vam ponujajo izjemno prilagodljive tečaje angleškega jezika. Izbirate lahko med skupinskimi tečaji ali individualnimi urami, kjer se profesorji povsem prilagodijo željam tečajnika. Če resnično nimate časa za obisk klasičnega tečaja, pa vam v Linguli ponujajo tudi možnost e-tečaja. Iz udobja lastnega doma lahko tako nadgradite znanje angleščine ter z vsakim tečajem postanete boljši govorec.

Zaupajte strokovni metodi in zadovoljnim tečajnikom

V Linguli so najbolj ponosni prav na številne zadovoljne tečajnike, ki se že vrsto let vračajo v njihove klopi. Poleg interaktivnih pristopov, ki tečajnike zabavajo, se v Linguli ponašajo tudi z učinkovito govorno metodo Lingula – Your Licence to Speak ™. Tečajniki namreč govorijo kar 80 odstotkov časa, kar zagotavlja, da od vsake učne ure odnesejo čim več. Tako se boste tudi kar se da hitro znebili strahu pred angleškim jezikom, učenje angleščine pa bo pokazalo tudi vidne rezultate.

Čas je za akcijo

Če še vedno niste povsem prepričani, kateri tečaj bi bil pravi za vas, vam v Linguli omogočajo tudi brezplačni umestitveni pogovor. Z izkušeno profesorico angleškega jezika boste tako skupaj izbrali jezikovni tečaj, ki vam bo pisan na kožo. S tečajem po meri boste v najkrajšem možnem času postali samozavestnejši govorec.

O PODJETJU
Logo

S pomočjo edinstvenega načina poučevanja tujih jezikov Lingula - Your Licence to Speak™ vam jamčimo, da boste hitro pridobili samozavest pri komuniciranju v tujih jezikih.

Šmartinska c. 152
1000 Ljubljana
Slovenija


Ostale objave

Izobraževanje

21.10.2021

Potenje in naravna zaščita

Zakaj se potimo? Vsak človek se poti, saj je to nujen naravni proces. Potenje ni nekaj neobičajnega, ampak je proces, ko se ob povečani telesni aktivnosti poviša temperatura in se telo ohladi s tem, ko se potimo ali znojimo. Z gibanjem in fizično aktivnostjo so mišice in telo obremenjeni in takrat proizvajamo več toplote kot … Continued

Preberi več >

Splošno pravilo je, da zimskih plaščev ne smete nositi pod varnostnim pasov avtomobilskega sedeža, ker lahko zaradi tega pas postane preveč ohlapen, da bi bil učinkovit v nesreči. Predstavljamo vam preprost način, kako preveriti ali je otroški plašč prevelik za nošenje pod pasom! Zima prinaša hladno vreme in potencialno spolzke ceste, vendar skoraj vsakodnevno pride … Continued

Preberi več >