Učenje nemščine za začetnike

11.08.2021 | Izobraževanje


Za izobraževanje in nadgrajevanje znanja ni nikoli prepozno. Učenje nemščine je izjemna naložba, saj nam dobro znanje tega jezika odpira številna vrata v svet. Nemščina nam lahko služi kot odlična odskočna deska v zasebnem in službenem življenju. Zgodnje učenje nemščine po govorni metodi in resnična izpostavljenost jeziku sta pravi način, da lahko spregovorimo kot materni govorci.

Učitelji, ki znajo motivirati

Predvsem na začetku učenja tujega jezika je ključno, da se tega lotimo na sproščen in zabaven način, v spodbudnem učnem okolju. Lingulini izkušeni profesorji so med drugim med tečajniki priljubljeni tudi zato, ker jih znajo motivirati in pripravijo zanimive učne ure. Za vsako srečanje pripravijo zabavne interaktivne vaje ter v razred prinesejo veliko energije. Najpomembneje pa je, da učenje poteka po izvirni govorni metodi, tako da tečajniki govorijo kar 80 odstotkov časa.

Spregovorite nemško kot Nemci

Učenje nemščine v Linguli poteka prek pogovora, kar omogoča hiter napredek. Zagotavljajo vam, da bodo z izvirno in dokazano učinkovito govorno metodo kar se da hitro prebudili govorca v vas. Tečaje na višjih ravneh znanja vodijo tudi materni govorci jezika, ki vas bodo naučili govoriti čim bolj naravno. Poskrbeli bodo, da boste začutili utrip in intonacijo jezika ter se naučili ustrezne izgovarjave.

Spregovorite nemško z Lingulo

Stari rek več jezikov znaš, več veljaš v današnjem času drži bolj kot kadarkoli prej. Razlogov za učenje nemščine je res mnogo, bodisi zaradi lažjega potovanja, večje zaposljivosti ali zgolj zaradi širjenja obzorij. Jezikovne šole Lingula vam bodo izkušeni profesorji pomagali, da boste premagali strah pred tujim jezikom. Če bi radi samozavestno in suvereno spregovorili v nemškem jeziku, je tečaj v Linguli zagotovo prava izbira.

O PODJETJU
Logo

S pomočjo edinstvenega načina poučevanja tujih jezikov Lingula - Your Licence to Speak™ vam jamčimo, da boste hitro pridobili samozavest pri komuniciranju v tujih jezikih.

Šmartinska c. 152
1000 Ljubljana
Slovenija


Ostale objave

Izobraževanje

10.03.2021

Kolagen

Vse kar morate vedeti o kolagenu Koliko kolagena bi morali vzeti na dan? Kolagen je ena izmed primarnih beljakovin v telesu. Sestavljen je iz aminokislinskih verig in je pomemben del strukturnih komponent in vezivnega tkiva, kot so koža, tetive, mišice, vezi in ožilje, pa tudi deli oči in zob. Kolagen pomaga tudi pri strjevanju krvi, … Continued

Preberi več >

Če nameravate teči z otrokom, ko greste ven, boste morda želeli kupiti otroški voziček, narejen posebej za tek. Tradicionalni otroški vozički so odlični za hojo po pločniku, vendar niso izdelani za neravni teren ali premikanje pri visokih hitrostih. Po drugi strani so otroški vozički opremljeni z dodatnim vzmetenjem in krmilnimi elementi (kot je ročna zavora), … Continued

Preberi več >