Učenje nemščine za začetnike

11.08.2021 | Izobraževanje


Za izobraževanje in nadgrajevanje znanja ni nikoli prepozno. Učenje nemščine je izjemna naložba, saj nam dobro znanje tega jezika odpira številna vrata v svet. Nemščina nam lahko služi kot odlična odskočna deska v zasebnem in službenem življenju. Zgodnje učenje nemščine po govorni metodi in resnična izpostavljenost jeziku sta pravi način, da lahko spregovorimo kot materni govorci.

Učitelji, ki znajo motivirati

Predvsem na začetku učenja tujega jezika je ključno, da se tega lotimo na sproščen in zabaven način, v spodbudnem učnem okolju. Lingulini izkušeni profesorji so med drugim med tečajniki priljubljeni tudi zato, ker jih znajo motivirati in pripravijo zanimive učne ure. Za vsako srečanje pripravijo zabavne interaktivne vaje ter v razred prinesejo veliko energije. Najpomembneje pa je, da učenje poteka po izvirni govorni metodi, tako da tečajniki govorijo kar 80 odstotkov časa.

Spregovorite nemško kot Nemci

Učenje nemščine v Linguli poteka prek pogovora, kar omogoča hiter napredek. Zagotavljajo vam, da bodo z izvirno in dokazano učinkovito govorno metodo kar se da hitro prebudili govorca v vas. Tečaje na višjih ravneh znanja vodijo tudi materni govorci jezika, ki vas bodo naučili govoriti čim bolj naravno. Poskrbeli bodo, da boste začutili utrip in intonacijo jezika ter se naučili ustrezne izgovarjave.

Spregovorite nemško z Lingulo

Stari rek več jezikov znaš, več veljaš v današnjem času drži bolj kot kadarkoli prej. Razlogov za učenje nemščine je res mnogo, bodisi zaradi lažjega potovanja, večje zaposljivosti ali zgolj zaradi širjenja obzorij. Jezikovne šole Lingula vam bodo izkušeni profesorji pomagali, da boste premagali strah pred tujim jezikom. Če bi radi samozavestno in suvereno spregovorili v nemškem jeziku, je tečaj v Linguli zagotovo prava izbira.

O PODJETJU
Logo

S pomočjo edinstvenega načina poučevanja tujih jezikov Lingula - Your Licence to Speak™ vam jamčimo, da boste hitro pridobili samozavest pri komuniciranju v tujih jezikih.

Šmartinska c. 152
1000 Ljubljana
Slovenija


Ostale objave

Izobraževanje

14.12.2021

Gremo na plažo

Top 8 stvari za popoln dan na plaži Da bodo vaši dnevi na plaži res popolni, vam postrežemo s seznamom stvari, ki ne smejo manjkati v vaši torbi za na plažo. Brisača za na plažo Mora biti mehka, vpojna in dovolj velika, da vam omogoča udobno ležanje. Če jo pa krasi vaš najljubši tisk, še … Continued

Preberi več >

Izobraževanje

19.04.2021

Življenjska doba klimatske naprave

Kakšno življenjsko dobo imajo klimatske naprave Tokrat se bomo nekoliko bolj posvetili temi iz naslova, torej nas danes zanima kakšna je življenjska doba klimatske naprave. Lahko bi rekli, da popolnoma enoznačnega odgovora na to vprašanje ni. Seveda ima vsaka naprava na trgu neko življenjsko dobo, ki je pogojena na več načinov. V prvi vrsti tu govorimo … Continued

Preberi več >