Daikin

15.04.2021 | Dom in vrt


Razlage funkcij in lastnosti klimatskih naprav Daikin

V spodnji razlagi smo izbrali tri pomembnejše funkcije klimatskih naprav Daikin, ki zagotovo prispevajo k zadovoljstvu uporabnikov in ustvarijo pozitivno uporabniško izkušnjo.

Senzor zaznavanja gibanja

Sistem zazna gibanje oseb v prostoru ter samodejno prilagodi smer in temperaturo zračnega toka, da se izogne neposrednemu stiku z ljudmi. Zaznavanje poteka v 2, 3 ali 4 smereh, odvisno od izbrane klimatske naprave. Če sistem ne zazna ljudi, klimatska naprava samodejno preklopi na način varčevanja z energijo.

Tiho delovanje (notranja / zunanja enota) – ker je tišina dragocena!

Nekatere notranje enote lahko dosežejo izjemno nizek nivo zvoka, celo 19 dBA, kar je komaj slišen nivo zvoka premikajočega listja v vetru, zato so lahko vklopljene tudi med spanjem. Tudi nekatere zunanje enote lahko delujejo neslišno, kar je lahko zelo koristno v strnjenih stanovanjskih območjih ali stanovanjskih blokih, kjer ne bodo motile soseske niti v nočnih urah.

Nadzor preko spleta – popoln nadzor, kadar koli in od koder koli

Klimatske naprave z možnostjo spletnega nadzora lahko upravljate od koder koli in kadar koli, preprosto z mobilnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Funkcija zahteva dodatno opremo, na voljo pa mora biti tudi lokalno omrežje, v katerega lahko priključite klimatsko napravo. Poleg preprostega in enostavnega nadzora neposredno z mobilne naprave je pri večini klimatskih naprav na voljo tudi možnost povezave s sodobnimi sistemi za avtomatizacijo doma ali upravljanje objektov, ki uporabljajo komunikacijske protokole Modbus ali KNX, ali z Daikinovim centralnim nadzorom. (Povezava prek BACnet ali LON je mogoča tudi prek omrežja Daikin DIII-Net)

Daikin

O PODJETJU
Logo

SELTRON je danes moderno tehnološko podjetje, ki združuje sodobno tehnologijo z dolgoletnimi izkušnjami. Ponuja inovativne, napredne in varčne rešitve za ogrevanje, ki so prepoznavne tako v slovenskem kot v evropskem prostoru.

Tržaška cesta 85 A
2000 Maribor
Slovenija


Ostale objave

Dom in vrt

07.07.2021

Angleščina za otroke vseh starosti

Učenje tujih jezikov je izjemna naložba, zgodnje učenje in resnična izpostavljenost tujemu jeziku pa sta najboljša podlaga za to, da bo angleščina za začetnike postala mala malica. Seveda pa za učenje tujih jezikov ni nikoli prepozno. Če želite, da bo vaš otrok obvladal najbolj razširjen jezik na svetu, je zgodnji vpis na tečaj angleščine prava … Continued

Preberi več >

Dom in vrt

14.01.2021

Crussis

Razvoj električnih koles podjetja Crussis skozi njihovo zgodovino Podjetje CRUSSIS je mlado inovativno podjetje iz Češke republike, ki je nastalo leta 2012 v bližini glavnega mesta Prage. Ekipa ljudi je bila zelo zagnana in njihova vizija so bila električna kolesa, ki bi bila kvalitetna in široko dostopna. Že leta 2013 so izdelali prvo serijo električnih … Continued

Preberi več >