Daikin

15.04.2021 | Dom in vrt


Razlage funkcij in lastnosti klimatskih naprav Daikin

V spodnji razlagi smo izbrali tri pomembnejše funkcije klimatskih naprav Daikin, ki zagotovo prispevajo k zadovoljstvu uporabnikov in ustvarijo pozitivno uporabniško izkušnjo.

Senzor zaznavanja gibanja

Sistem zazna gibanje oseb v prostoru ter samodejno prilagodi smer in temperaturo zračnega toka, da se izogne neposrednemu stiku z ljudmi. Zaznavanje poteka v 2, 3 ali 4 smereh, odvisno od izbrane klimatske naprave. Če sistem ne zazna ljudi, klimatska naprava samodejno preklopi na način varčevanja z energijo.

Tiho delovanje (notranja / zunanja enota) – ker je tišina dragocena!

Nekatere notranje enote lahko dosežejo izjemno nizek nivo zvoka, celo 19 dBA, kar je komaj slišen nivo zvoka premikajočega listja v vetru, zato so lahko vklopljene tudi med spanjem. Tudi nekatere zunanje enote lahko delujejo neslišno, kar je lahko zelo koristno v strnjenih stanovanjskih območjih ali stanovanjskih blokih, kjer ne bodo motile soseske niti v nočnih urah.

Nadzor preko spleta – popoln nadzor, kadar koli in od koder koli

Klimatske naprave z možnostjo spletnega nadzora lahko upravljate od koder koli in kadar koli, preprosto z mobilnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Funkcija zahteva dodatno opremo, na voljo pa mora biti tudi lokalno omrežje, v katerega lahko priključite klimatsko napravo. Poleg preprostega in enostavnega nadzora neposredno z mobilne naprave je pri večini klimatskih naprav na voljo tudi možnost povezave s sodobnimi sistemi za avtomatizacijo doma ali upravljanje objektov, ki uporabljajo komunikacijske protokole Modbus ali KNX, ali z Daikinovim centralnim nadzorom. (Povezava prek BACnet ali LON je mogoča tudi prek omrežja Daikin DIII-Net)

Daikin

O PODJETJU
Logo

SELTRON je danes moderno tehnološko podjetje, ki združuje sodobno tehnologijo z dolgoletnimi izkušnjami. Ponuja inovativne, napredne in varčne rešitve za ogrevanje, ki so prepoznavne tako v slovenskem kot v evropskem prostoru.

Tržaška cesta 85 A
2000 Maribor
Slovenija


Ostale objave

Dom in vrt

15.03.2021

Hladno stiskana hrana za pse

7 prednosti hladno stiskane hrane za pse Hladno stiskana hrana za pse je edinstven način kuhanja, ki zadrži čim več hranil s hladnim stiskanjem peletov pri nizkih temperaturah. Standardno se pasja hrana kuha pri izredno visokih temperaturah, kar uniči večino dobrih sestavin, zato so veliko prehranskih elementov tam izgubi. Kakšne so torej koristi? Nižje temperature … Continued

Preberi več >

Električna kolesa delimo praktično enako po svojem namenu kot običajna kolesa. Tako jih ločimo glede na njihovo uporabnost in namenskost. MESTNA ELEKTRIČNA KOLESA Že samo ime nam pove, da so to električna kolesa, ki so namenjena predvsem za vožnjo po mestu, vaseh in podobno. Gre za električna kolesa, ki imajo opremo in zmogljivosti prilagojeno predvsem … Continued

Preberi več >