Tečaj slovenščine za vse starostne skupine

02.03.2021 | Izobraževanje


Slovenščina je eden redkih jezikov, ki je ohranil dvojino in jo v polni meri tudi uporablja, kar je izziv za vse, ki se je učijo. Osnove slovenskega jezika lahko hitro usvojite, nadgradnja pa je odvisna od tega, kakšno raven znanja želite doseči. Zagotovo pa je tečaj slovenščine za začetnike in tiste, ki bi učenje radi nadaljevali, prava izbira. S pomočjo izkušenih profesorjev slovenščine in z učinkovito govorno metodo se v Linguli v najhitrejšem času naučite sporazumevanja v vsakdanjih situacijah, s tem pa bo tudi vključitev v slovensko družbo bistveno preprostejša.

Za vsakogar se najde primeren tečaj

V jezikovni šoli Lingula so programi slovenskega jezika zasnovani praktično, učitelji pa se prilagodijo vašim željam in potrebam. Tako boste na splošnem tečaju slovenščine spoznali predvsem teme iz vsakdanjega življenja, poslovni tečaj slovenščine se osredotoča na poslovno komunikacijo, poleg tega pa organizirajo tudi tečaje, kjer vas uspešno pripravijo na nacionalne izpite iz slovenskega jezika.

V Linguli ponujajo tudi oblikovanje individualnega programa v skladu z vašimi željami, saj lahko zaprosite tudi za ponudbo, ki jo bodo oblikovali posebej za vas.

Spregovorite slovensko z Lingulo!

Tečaji slovenskega jezika so namenjeni vsem, ki jim slovenščina ni prvi jezik, a se je zaradi najrazličnejših razlogov želijo naučiti. Tečaj slovenščine v jezikovni šoli Lingula pa je vse prej kot klasični tečaj, saj poudarek ni na slovničnih pravilih in učenju na pamet, temveč pozornost namenjajo predvsem pogovoru.

Spregovorili boste že prvo uro, izkušeni učitelji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite lekcije, pa vas bodo vsako učno uro spodbujali, da čim več govorite. Na Lingulinih tečajih namreč tečajniki govorijo večino časa, saj je tako pridobljeno znanje veliko bolj trdno kot pri učenju na pamet, ob tem pa tudi premagajo strah pred govorjenjem v tujem jeziku.

O PODJETJU
Logo

S pomočjo edinstvenega načina poučevanja tujih jezikov Lingula - Your Licence to Speak™ vam jamčimo, da boste hitro pridobili samozavest pri komuniciranju v tujih jezikih.

Šmartinska c. 152
1000 Ljubljana
Slovenija


Ostale objave

Izobraževanje

15.04.2021

Daikin

Razlage funkcij in lastnosti klimatskih naprav Daikin V spodnji razlagi smo izbrali tri pomembnejše funkcije klimatskih naprav Daikin, ki zagotovo prispevajo k zadovoljstvu uporabnikov in ustvarijo pozitivno uporabniško izkušnjo. Senzor zaznavanja gibanja Sistem zazna gibanje oseb v prostoru ter samodejno prilagodi smer in temperaturo zračnega toka, da se izogne neposrednemu stiku z ljudmi. Zaznavanje poteka … Continued

Preberi več >

Izobraževanje

06.01.2022

7 odličnih idej za domače pisarne

Se spomnite, ko ste se vozili v pisarno? V zadnjem letu, ko so mnogi prešli na delo od doma, so se domovi posledično spremenili v pisarne. Ne glede na to, ali imate namensko sobo ali ste si prisvojili kotiček svoje spalnice / dnevne sobe / kuhinje, sigurno želite, da je vaš delovni prostor miren, urejen … Continued

Preberi več >