Tečaj slovenščine za vse starostne skupine

02.03.2021 | Izobraževanje


Slovenščina je eden redkih jezikov, ki je ohranil dvojino in jo v polni meri tudi uporablja, kar je izziv za vse, ki se je učijo. Osnove slovenskega jezika lahko hitro usvojite, nadgradnja pa je odvisna od tega, kakšno raven znanja želite doseči. Zagotovo pa je tečaj slovenščine za začetnike in tiste, ki bi učenje radi nadaljevali, prava izbira. S pomočjo izkušenih profesorjev slovenščine in z učinkovito govorno metodo se v Linguli v najhitrejšem času naučite sporazumevanja v vsakdanjih situacijah, s tem pa bo tudi vključitev v slovensko družbo bistveno preprostejša.

Za vsakogar se najde primeren tečaj

V jezikovni šoli Lingula so programi slovenskega jezika zasnovani praktično, učitelji pa se prilagodijo vašim željam in potrebam. Tako boste na splošnem tečaju slovenščine spoznali predvsem teme iz vsakdanjega življenja, poslovni tečaj slovenščine se osredotoča na poslovno komunikacijo, poleg tega pa organizirajo tudi tečaje, kjer vas uspešno pripravijo na nacionalne izpite iz slovenskega jezika.

V Linguli ponujajo tudi oblikovanje individualnega programa v skladu z vašimi željami, saj lahko zaprosite tudi za ponudbo, ki jo bodo oblikovali posebej za vas.

Spregovorite slovensko z Lingulo!

Tečaji slovenskega jezika so namenjeni vsem, ki jim slovenščina ni prvi jezik, a se je zaradi najrazličnejših razlogov želijo naučiti. Tečaj slovenščine v jezikovni šoli Lingula pa je vse prej kot klasični tečaj, saj poudarek ni na slovničnih pravilih in učenju na pamet, temveč pozornost namenjajo predvsem pogovoru.

Spregovorili boste že prvo uro, izkušeni učitelji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite lekcije, pa vas bodo vsako učno uro spodbujali, da čim več govorite. Na Lingulinih tečajih namreč tečajniki govorijo večino časa, saj je tako pridobljeno znanje veliko bolj trdno kot pri učenju na pamet, ob tem pa tudi premagajo strah pred govorjenjem v tujem jeziku.

O PODJETJU
Logo

S pomočjo edinstvenega načina poučevanja tujih jezikov Lingula - Your Licence to Speak™ vam jamčimo, da boste hitro pridobili samozavest pri komuniciranju v tujih jezikih.

Šmartinska c. 152
1000 Ljubljana
Slovenija


Ostale objave

Izobraževanje

04.12.2023

Lateks rokavice – večnamenska uporaba

Kaj so večnamenske lateks rokavice? Večnamenske lateks rokavice so bistven del opreme v številnih poklicih in gospodinjstvih. Te rokavice so izdelane iz lateksa, naravnega materiala, pridobljenega iz soka kavčukovca. Zaradi svoje elastičnosti, moči in vodoodpornosti so te rokavice idealna izbira za zaščito rok pri različnih opravilih. Uporabljajo se v zdravstvu, čiščenju, kuhinji, laboratorijskem delu in … Continued

Preberi več >

Izobraževanje

20.12.2023

Rolo vrata za sodobnejši dom

Rolo vrata za sodobnejši dom: vrhunska rešitev za vsak dom Uvod v svet rolo vrat V današnjem svetu, kjer sta estetika in funkcionalnost ključnega pomena, rolo vrata postajajo vse bolj priljubljen izbor za sodobne domove. Ta vrsta vrat ponuja kombinacijo varnosti, estetske dovršenosti in energetske učinkovitosti, zaradi česar so idealna izbira za vsakogar, ki želi … Continued

Preberi več >